شیر گرم ۲۵۰ گرم
آرد ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
نمک کمی
شکر ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۱ استکان
گوشت چرخ شده نیم کیلو
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
نان پر شده با گوشت

طرز تهیه نان پر شده با گوشت

سیب زمینی ها را با گوشت کوب نرم کنید سپس آرد و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
خمیر را خوب ورز داده تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا ور بیاید.
در ماهیتابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
فلفل دلمه+گوشت چرخ شده+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا وقتیکه گوشت خوب تفت بخورد و بپزد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
خمیر را طبق باز کرده،وسط هر کدام مقداری پنیر پیتزا رنده شده پاشیده و کمی از مایه گوشتی با قاشق روی آن بگذارید سپس روی مایه گوشتی کمی پنیر پیتزا بپاشید و خمیر را  بپیچید.
یک عدد زرده تخم مرغ را بزنید و با برس روی هر کدام از نانها بکشید و روی نانها کمی رازیانه بپاشید.
نانها را در سینی فری با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگرا د بگذارید تا نانها بپزند و روی آنها ط

لایی رنگ شود.

ارسال یک دیدگاه