آموزش روش تهیه دلمه خیار

آموزش روش تهیه دلمه خیار

 

اگر میخواهید غذایی تازه و پر از فیبر و ویتامین برای خانواده ی خود تهیه کنید در این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه دلمه خیار آشنا شوید .امیدوارم با طبخ این غذای تازه و بسیار خوشمزه ، طعم و رنگی نو به سفره هایتان ببخشید.

 

مواد لازم برای دلمه خیار :

 

خیار سالادی ۹ عدد

گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری

نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

 

سیر ۳ حبه خرد شده

بلغور ۲ قاشق غذاخوری

برنج دانه گرد ۱ پیمانه سرخالی

کره ۱۰۰ گرم

 

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه

 

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری ریختم)

 

طرز تهیه دلمه خیار :

 

ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.

 

پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

 

نکته برای تهیه دلمه خیار :

 

اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

ارسال یک دیدگاه