روش پخت دلمه به خوشمزه

روش پخت دلمه به خوشمزه

 

در این بخش با ما همراه باشید با دستور پخت غذایی خوشمزه و بسیار مقوی به نام دلمه به . امیدوارم این غذا را تهیه کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید .

 

برای تهیه دلمه ی به پياز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سياه يک قاشق رب را تفت دادم، لپه خيس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را يک ساعت خيس كردم ۱۰ دقيقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمايل، را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و كمي تفت بدهيد.

 

سر بِه را جدا كنيد داخل آن را با قاشق چايخوري آرام خالي كنيد (طوري كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنيد و سرش را بگذاريد. و سپس داخل سس بگذاريد.

 

طرز تهيه سس دلمه به :

 

پياز را سرخ کنيد و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنيد و فلفل و نمك و كمي پودر دارچين، آلو خيس خرده، مقداري از بِه را كه از داخلش خارج كرديد، سركه و كمي شكر (اگر مي خواهيد ملس شود) را اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشد. بِه هاي پرشده را داخل سس بگذاريد (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ۴۵ دقيقه بپزد، موقع سرو كمي جعفري خرد شده روي بِه بريزيد.

 

نکته براي تهيه دلمه به :

 

* وقتي به را خالي كرديد داخل كمي سركه و آب بگذاريد تا سياه نشود.

 

* مي توانيد سبزي را هم داخل مواد بريزيد و سرخ كنيد.

ارسال یک دیدگاه