بهترین گوشیهای گیمینگ درسال ۲۰۲۰ +عکس

اقتصاد ایران: امروزه صنایع گیمینگ و اسمارتفون بیش از پیش با یکدیگر گره خوردهاند و بسیاری از توسعهدهندگان بازی اقدام به طراحی اپلیکیشن برای پلتفرمهای مختلف ویندوز، iOS و اندروید نمودهاند به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، با آغاز سال ۲۰۲۰ بسیاری از علاقهمندان حوزه گیمینگ بهدنبال خریداری یک اسمارتفون قدرتمند و همه فن حریف هستند. ادامه به
اقتصاد ایران: امروزه صنایع گیمینگ و اسمارتفون بیش از پیش با یکدیگر گره خوردهاند و بسیاری از توسعهدهندگان بازی اقدام به طراحی اپلیکیشن برای پلتفرمهای مختلف ویندوز، iOS و اندروید نمودهاند
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، با آغاز سال ۲۰۲۰ بسیاری از علاقهمندان حوزه گیمینگ بهدنبال خریداری یک اسمارتفون قدرتمند و همه فن حریف هستند. ادامه به معرفی برترین گوشیهای گیمینگ و نقاط ضعف و قوت آنها میپردازیم:
برترین پیشنهاد: وانپلاس ۷ پرو
اگرچه وانپلاس ۷ پرو مشخصا تحتعنوان یک اسمارتفون گیمینگ روانه بازار نشده است؛ اما تمامی امکانات لازم برای اجرای ایدهآل بازیها را در اختیار دارد. پیکرهبندی سختافزاری پیشرفته، نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی، رابط کاربری OxygenOS با امکانات داخلی فوقالعاده، اسپیکرهای استریو با فناوری دالبی آتموس و حالت اختصاصی Fnatic برای اجرای بهینه بازیها همگی نویدبخش خلق تجربه گیمینگ بینقص هستند. از طرفی فقدان درگاه کارت حافظه، جک صوتی هدفون، عدم پشتیبانی از فناوری شارژ بیسیم و عدم مقاومت در برابر آبخوردگی از جمله نقاط ضعف این هندست بهشمار میروند.
برترین نمایشگر: سامسونگ گلکسی S10 پلاس
سامسونگ برای نمایش قابلیتهای گیمینگ گلکسی S10 پلاس در زمان معرفی این هندست اقدام به اجرای بازی فورتنایت بر روی آن نمود. نمایشگر سوپر آمولد این دستگاه علیرغم نرخ نوسازی پایینتر خود رنگها را بهصورت روشنتر، واضحتر و چشمنوازتر نمایش میدهد. بعلاوه مشخصات سختافزاری پیشرفته، بهرهمندی از لانچر و حالت اختصاصی گیمینگ، جک صوتی هدفون و درگاه کارت حافظه از جمله نقاط قوت دستگاه در مقوله گیمینگ بهشمار میروند. از سوی دیگر ضرورت اعمال بهینهسازی نرمافزاری و لغزندگی گوشی بهدلیل طراحی کاملا شیشهای آن از جمله نقاط ضعف گلکسی S10 پلاس محسوب میشوند.
بهترین کنترلر لمسی: الجی G8X ThinQ
اسمارتفونهای تاشو یکی از محبوبترین گجتهای سال ۲۰۱۹ قلمداد میشدند. طراحی الجی G8X ThinQ اگرچه به اندازه سامسونگ گلکسی فولد و هواوی میت X چشمگیر نبود؛ اما این اسمارتفون با نمایش دوگانه خود دارای برخی امکانات باورنکردنی در زمینه گیمینگ بود. الجی در عوض بهکارگیری یک نمایشگر تاشوی ثابت از یک ابزار جانبی با قابلیت اتصال از طریق درگاه USB-C استفاده کرد. نمایشگر دوم میتواند بهعنوان یک گیمپد مجازی بهکار گرفته شود. بعلاوه امکان اعمال تنظیمات سفارشی بر روی کنترلر، باتری قدرتمند ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی، درگاه کارت حافظه و جک صوتی هدفون از جمله امکانات قابلتوجه این گوشی بهشمار میروند. طراحی نهچندان مدرن در مقایسه با سایر گوشیهای تاشو و اندازه بزرگ دستگاه هنگام اتصال نمایشگر دوم از جمله معایب الجی G8X ThinQ محسوب میشوند.
بهترین طراحی: ریزرفون ۲
اسمارتفونهای شرکت ریزر با هدف خلق بهترین تجربه گیمینگ موبایلی برای کاربران روانه بازار شدند. سختافزار و نرمافزار بهینهسازی شده برای گیمینگ، اسپیکرهای قدرتمند با فناوری دالبی آتموس، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، سیستم خنککننده پیشرفته مبتنی بر محفظه بخار، درگاه کارت حافظه و قیمتگذاری مناسب از جمله عواملی است که گیمرهای حرفهای را نسبت به خریداری ریزرفون ۲ ترغیب میکند. از سوی دیگر فقدان جک صوتی هدفون، طراحی نهچندان جذاب و عملکرد ضعیفتر نرمافزار دوربین نسبت به سایر پرچمداران از جمله نقاط ضعف ریزرفون ۲ محسوب میشوند.
بهترین امکانات پیشرفته: ایسوس راگفون ۲
ایسوس راگفون ۲ با طراحی منحصربهفرد، نمایشگر غولپیکر ۶٫۶ اینچی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، ژستهای کنترلی نوآورانه موسوم به Air Trigger، اسپیکرهای جلویی قدرتمند و شارژدهی فوقالعاده باتری یکی از برترین گوشیهای گیمینگ بازار قلمداد میشود. همچنین ابزار جانبی خارجی موسوم به Aero Active Cooler نیز به خنک ماندن گوشی حین اجرای بازیهای سنگین کمک میکند. البته طراحی نهچندان متعارف و قیمت بالای ابزارهای جانبی راگفون ۲ موجب تردید برخی کاربران برای خریداری این هندست خواهد شد.
بهترین قیمت: شیائومی بلک شارک
شیائومی در طراحی اسمارتفون بلک شارک خود از الگوی ظاهری برخی تجهیزات پیشرفته گیمینگ کامپیوتری الهام گرفته است. استفاده از نمایشگر زیبا و باکیفیت، تراشه اسنپدراگون ۸۴۵، ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم و دکمه فیزیکی اختصاصی جهت فعالسازی حالت گیمینگ موسوم به Shark Mode نویدبخش اجرای بینقص انواع بازیها خواهد بود. بعلاوه قیمتگذاری رقابتی و کاملا مقرونبهصرفه، وزن سبک و سیستم خنککننده مایع از جمله محاسن کلیدی شیائومی بلک شارک محسوب میشوند. در عینحال دسترسی محدود به گوشی و ابزارهای جانبی آن، فقدان درگاه کارت حافظه و جک صوتی هدفون از جمله نقاط ضعف محصول بهشمار میروند
بیشترین سازگاری با سرویس استادیا: گوگل پیکسل ۳a XL
شرکت گوگل با عرضه اسمارتفون پیکسل ۳a XL بهدنبال عرضه یک میانرده قدرتمند و اقتصادی بود. این هندست فاقد قابلیتهایی نظیر شارژ بیسیم و مقاومت در برابر آبخوردگی است؛ اما از امکانات سختافزاری مشابهی بهره میگیرد. افزایش مدت شارژدهی باتری و بهکارگیری پردازنده کممصرفتر از جمله پیشرفتهای این هندست نسبت به پیکسل ۳ محسوب میشود. قیمتگذاری مقرونبهصرفه، بهرهمندی تضمینی از بهروزرسانیهای امنیتی و نرمافزاری برای مدت ۳ سال، سازگاری کامل با سرویس استادیا، وزن سبک و جک صوتی هدفون سایر امتیازات این اسمارتفون قلمداد میشوند. نقاط ضعف این هندست شامل ظرفیت محدود رم (تنها ۴گیگابایت) و فقدان درگاه کارت حافظه است.
بهترین گوشی iOS: اپل آیفون XR
آیفون XR بهترین پیشنهاد اپلی برای کاربرانی است که با پرداخت مبلغی کمتر خواهان بهرهمندی از تمامی امکانات سیستمعامل iOS هستند. تراشه A12اپل با پردازنده ۶ هستهای و موتور عصبی ۸هستهای، نمایشگر LCD با فناوری Liquid Retina، شارژدهی مناسب باتری و رنگآمیزی متنوع از جمله امکانات شاخص آیفون XR محسوب میشوند. در مقابل فقدان درگاه کارت حافظه و نمایشگر ناچدار از جمله مشخصههای منفی هندست اپل بهشمار میروند.
بهترین نمایشگر عریض: سونی اکسپریا ۱
سونی اکسپریا ۱ با بهرهگیری از تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵، ۶ گیگابایت حافظه رم، نمایشگر ۶٫۵ اینچی اولد با رزولوشن ۴K و نسبت ابعاد ۲۱:۹، اسپیکرهای استریو با فناوری دالبی آتموس و حالت اختصاصی Game Enhancer یکی از بهترین گزینههای پیش روی گیمرها تلقی میشود. نقاط ضعف احتمالی این هندست شامل عدم بهکارگیری جک صوتی هدفون و طراحی منسوخ آن است.
بهترین شارژدهی باتری: هواوی P30 پرو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0