کد خبر : 2937
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸

طرز تهیه سماق پلو

طرز تهیه سماق پلو

سماق پلو از غذاهای محلی کشور عزیزمان ایران است و به دلیل خواص بسیاری که سماق دارد،محبوب واقع شده است.در آشپزخانه همراه ما باشید.

مواد لازم برای سماق پلو

برنج   2 پیمانه
گوشت چرخ کرده  300 گرم
پیاز رنده شده   1 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
سماق   2 قاشق غذاخوری
روغن   به میزان کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
 طرز تهیه سماق پلو
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.
برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم. ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم. تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد. در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد. سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.
غذا را حدود 30 دقیقه روی حرارت می گذاریم، تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملا بپزد. در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.
سماق پلو

سماق پلو

سماق پلو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار