بلوکه کردن بخشی از تسهیلات بانکی غیرقانونی است
بلوکه کردن بخشی از تسهیلات بانکی غیرقانونی است

سازمان بازرسی کل کشور به بلوکه کردن بخشی از تسهیلات بانکی اعطایی به مشتریان، توسط بانک‌ها در قالب انواع سپرده ورود و اعلام کرد که این اقدام غیرقانونی و ممنوع است.

 با توجه به دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر مسدود کردن بخشی از تسهیلات بانکی توسط برخی از بانک‌های کشور در فرآیند پرداخت وام و ایجاد نارضایتی در بین مردم، سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود کرد.

 

در بررسی‌ها مشخص شد که برخی از بانک‌ها بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان را به صورت وثیقه نقدی و در قالب سپرده بلوکه می‌کنند در حالی‌که این امر ممنوع است. در این راستا سازمان بازرسی کل کشور با ارسال نامه‌ای به مسئولان امر هشدار داد و خواستار پیگیری موضوع شد.

به گزارش زیرنویس، سازمان بازرسی کل کشور از مردم درخواست کرد؛ چنانچه پس از مراجعه به شعب بانکی به منظور اخذ تسهیلات با مواردی از قبیل مسدودی بخشی از تسهلات مواجه شدند مراتب را از طریق تلفن ۱۳۶ و یا با مراجعه به سامانه Bazresi.ir  به سازمان بازرسی کل کشور اعلام و تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

منبع:تسنیم

بیشتر بخوانید
مکاتبه محیط زیست با دادستانی برای توقف ساخت پتروشیمی میانکاله

عفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست ۰۶ مهر ۱۴۰۲

اینجا دین هم درخطر استعفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست

مشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

نقدی بر رشد قارچ‌گونه مشاورین املاکمشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند

آهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

پیرامون کمپین تبلیغاتی دافیآهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است

جاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد ۰۸ مهر ۱۴۰۲

جاده مخصوص کولبرهاجاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد

رسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده ۰۸ مهر ۱۴۰۲

به بهانه رسانه‌ای شدن خودکشی پسر بیرانوندرسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده

به این نوشته از ۶ چند امتیاز می دهید؟