تصادف اتوبوس زائران ایرانی در کوت عراق/ جان باختن ۴ نفر از زائران
تصادف اتوبوس زائران ایرانی در کوت عراق/ جان باختن ۴ نفر از زائران

تصادف اتوبوس زائران ایرانی با خودروی ون در حوالی کوت، باعث جان باختن ۴ زائر (یک زائر ایرانی و سه زائر غیر ایرانی) و همچنین مصدومیت ۱۳ زائر شد.

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ حسین فضلی معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر گفت: بر اثر تصادف اتوبوس زائران ایرانی اربعینی در جاده «کوت – بدره» در استان واسط عراق، ۱۷ زائر که اهل مشهد بودند، دچار حادثه شده‌اند.

 

وی افزود: بر اثر این حادثه ۱۳ زائر ایرانی مصدوم و به بیمارستان الکرامه منتقل شدند که در حال حاضر با تلاش نیرو‌های مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر و توسط اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های اعزامی هلال‌احمر در حال انتقال به داخل کشور هستند.

فضلی افزود: چهار زائر (یک زائر ایرانی و سه زائر غیرایرانی) در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش زیرنویس، معاون عتبات عالیات جمعیت هلال احمر ادامه داد: کادر جمعیت هلال احمر بلافاصله پس از وقوع حادثه در مرکز درمانی حاضر شده و بر روند درمان و انتقال زائران نظارت داشته اند. همچنین یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و دو دستگاه آمبولانس از مرز مهران به محل حادثه اعزام شده تا زائران را به مرکز درمانی داخل کشور منتقل کنند.

منبع:میزان

بیشتر بخوانید
داروهای ممنوعه اربعین در عراق اعلام شد

عفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست ۰۶ مهر ۱۴۰۲

اینجا دین هم درخطر استعفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست

مشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

نقدی بر رشد قارچ‌گونه مشاورین املاکمشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند

آهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

پیرامون کمپین تبلیغاتی دافیآهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است

جاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد ۰۸ مهر ۱۴۰۲

جاده مخصوص کولبرهاجاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد

رسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده ۰۸ مهر ۱۴۰۲

به بهانه رسانه‌ای شدن خودکشی پسر بیرانوندرسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده

به این نوشته از ۶ چند امتیاز می دهید؟