حضور ۳ هزار دانش‌آموز در پیاده‌روی اربعین برای نخستین بار
حضور ۳ هزار دانش‌آموز در پیاده‌روی اربعین برای نخستین بار

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه ۱۱ موکب در مناطق مرزی کشور از آذربایجان غربی تا خوزستان و سیستان و بلوچستان ایجاد کرده‌ایم، گفت: بیش از ۳ هزار دانش‌آموز برای نخستین بار به صورت سازمان‌دهی شده به پیاده روی اربعین رفته‌اند.

 رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پیام تصویری به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی(ع) با اشاره به اینکه حرارت ما از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خاموش شدنی نیست و این میراثی است که از پدران و مادران به ارث برده‌ایم و در فرزندان‌مان به ارث خواهیم گذاشت، افزود: این حرارت، سرمایه‌ای برای ذخیره‌سازی ظهور و تمدن‌سازی اسلامی است که هرگز در دلمان سرد نخواهد شد.

وی ادامه داد: پیام اربعین، آزادگی، استقامت و حق‌گویی و بر مدار حق بودن است و حضور دانش‌آموزان، دانشجومعلمان و معلمان در این مسیر، یک سرمایه اجتماعی است.

صحرایی با اشاره بر اینکه متأسفانه از جاماندگان شده‌ام، شاید اربعین من این است که در آموزش و پرورش بمانم، گفت: این اولین باراست که پیاده‌روی اربعین را از دست می‌دهم. از این که در جمع عاشقان مسیر اباعبدالله الحسین(ع) نیستم، ناراحت و غمگین هستم، اما احساس می‌کنم، خدمت این است که در آموزش و پرورش باشم.

تاسیس ستاد ملی اربعین   در آموزش و پرورش

وی ادامه داد: ستاد ملی اربعین را در آموزش و پرورش برای اولین بار تأسیس کردیم و این ستاد در سال‌های آینده فعال‌تر خواهد بود و برنامه‌ریزی بیشتری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید
روایت خاله نرگس از پیاده روی اربعین

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه یازده موکب در مناطق مرزی کشور از آذربایجان غربی تا خوزستان و سیستان و بلوچستان ایجاد کرده‌ایم، گفت: بیش از ۳ هزار دانش‌آموز برای نخستین بار به صورت سازمان‌دهی شده به پیاده‌روی اربعین رفته‌اند.

وی به شکل‌گیری ده‌ها پویش در ایام منتهی به اربعین در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان یک موکب سال گذشته را به سه موکب تبدیل کرده است و بیش از ۵ هزار دانشجومعلم را به مراسم اربعین فرستاده است.

صحرایی با تأکید بر اینکه چندین سرود و تئاتر توسط سازمان دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان ساخته و در مسیر کربلا خوانده و اجرا شده است، تصریح کرد: این سرودها و تئاترها اشک بر چشمان زائران جاری و عشق را در وجودشان نهادینه‌تر کرده است.

وی با تأکید بر اینکه اربعین سال آینده را قطعا با برنامه‌های پرشورتری دنبال خواهیم کرد، افزود: امسال برای اولین بار توانستیم کاری کنیم که سرودهای مسیر پیاده‌روی اربعین مثل راهپیمایی ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن حال و هوای انقلابی داشته باشد. زائران کشورهای دیگر این سرودها را شنیدند و فهمیدند که همین دانش آموزان در آینده لشکر صاحب الزمان(عج) را تشکیل خواهند داد.

بیشتر بخوانید
راه‌اندازی موکب‌های دانش‌آموزی در مسیر پیاده‌روی اربعین

به گزارش زیرنویس، صحرایی گفت: اربعین سال آینده حتما بیشتر از امسال کار خواهیم کرد و با تجربه‌ای که امسال به دست آورده‌ایم، کارهای ماندگارتری عرضه خواهیم کرد.

منبع:فارس

عفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست ۰۶ مهر ۱۴۰۲

اینجا دین هم درخطر استعفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست

مشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

نقدی بر رشد قارچ‌گونه مشاورین املاکمشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند

آهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

پیرامون کمپین تبلیغاتی دافیآهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است

جاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد ۰۸ مهر ۱۴۰۲

جاده مخصوص کولبرهاجاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد

رسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده ۰۸ مهر ۱۴۰۲

به بهانه رسانه‌ای شدن خودکشی پسر بیرانوندرسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده

به این نوشته از ۶ چند امتیاز می دهید؟