محرومیت ۳ ساله برای ۲ ورزشکار دوپینگی
محرومیت ۳ ساله برای ۲ ورزشکار دوپینگی

حکم محرومیت دو ورزشکار در رشته‌های جودو و وزنه‌برداری صادر شد.

ستاد ملی مبارزه با دوپینگ در اطلاعیه، خبر محرومیت دو ورزشکار کشورمان را اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است:

«نمونه آزمایش علی فتاحی در اردوی تیم ملی جودوی دانشجویان در تاریخ ۱۰ تیرماه امسال در تهران اخذ شد که پس از بررسی تخصصی توسط آزمایشگاه مرجع وجود ماده “نورآندروسترون” که جزء مواد ممنوعه کلاس S1 می باشد در نمونه وی تایید شد.

به گزارش زیر نویس ،با استناد به ماده ۱-۸-۱۰ این ورزشکار به مدت ۴ سال از فعالیت در تمامی حوزه های ورزش محروم می شود، اما با عنایت پذیرش اولیه تخلف و قبول مجازات معین شده توسط ورزشکار، کمیته انضباطی ایران نادو یک سال از محرومیت وی کاسته و به ۳ سال محرومیت از تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ لغایت ۱۴۰۵/۰۵/۲۲ محکوم می گردد.

اما ورزشکار رشته وزنه برداری که به دلیل نرسیدن به سن قانونی هویت ایشان محرمانه خواهد ماند، نمونه وی در زمان برگزاری اردوی تیم ملی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۴اخذ شد که با اعلام آزمایشگاه مرجع وجود ماده “استانوزولول” از گروه ماده ممنوعه S1 لیست ممنوعه وادا در نمونه وی تایید گردید.

با استناد به ماده ۱-۸-۱۰ وی ۴ سال از فعالیت ورزشی محروم می شود، اما با عنایت به پذیرش تخلف توسط این ورزشکار، کمیته انضباطی ایران نادو وی را به ۳ سال محرومیت(۱۴۰۲/۰۵/۱۷لغایت ۱۴۰۵/۰۵/۱۶)در تمامی حوزه های ورزش محکوم کرد.»

بیشتر بخوانید
عیسی حاجی‌اف: رفاقتی برای کشتی ایران کار می‌کنم

منبع :تسنیم

عفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست ۰۶ مهر ۱۴۰۲

اینجا دین هم درخطر استعفاف و حجاب در ساحل مازندران به گِل نشست

مشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

نقدی بر رشد قارچ‌گونه مشاورین املاکمشاورین املاکی که مشتریان خود را نقره‌داغ می‌کنند

آهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

پیرامون کمپین تبلیغاتی دافیآهنگ دافی روح و روان کودکان را نشانه گرفته است

جاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد ۰۸ مهر ۱۴۰۲

جاده مخصوص کولبرهاجاده‌هایی که کولبران را به بهشت خواهد برد

رسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده ۰۸ مهر ۱۴۰۲

به بهانه رسانه‌ای شدن خودکشی پسر بیرانوندرسانه و رسالت خبرنگاری فراموش شده

به این نوشته از ۶ چند امتیاز می دهید؟