به گزارش زیرنویس، اگر شما هم گیاهخوار هستید و هوس برگر کردید کینوا برگر را امتحان کنید. مواد لازم : کینوا ……………………… یک سوم فنجان روغن زیتون ……………. یک چهارم قاشق چایخوری پیاز خرد شده …………. سه چهارم فنجان هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان سیر خرد شده ………… ۳ حبه آب ………………………….. سه […]

به گزارش زیرنویس، اگر شما هم گیاهخوار هستید و هوس برگر کردید کینوا برگر را امتحان کنید.

مواد لازم :

کینوا ……………………… یک سوم فنجان

روغن زیتون ……………. یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………. سه چهارم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

سیر خرد شده ………… ۳ حبه

آب ………………………….. سه چهارم فنجان

پودر سوخاری …………. یک دوم فنجان

نمک دریا ……………………….. یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک دوم قاشق چایخوری

کنسرو نخود ………………… ۱/۵ فنجان

تخم مرغ …………………….. یک عدد

سس تند قرمز ……………. ۲ قاشق غذاخوری

نان همبرگر ……………………۴ عدد

کاهو ……………………………….. به مقدار لازم

گوجه فرنگی خرد شده ……… به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم آب و کینوا را با ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب کاملا جذب شود و کینوا بپزد. سپس پیاز، سیر و هویج را اضافه کنید تا کاملا تمامی مواد بپزد. کینوا، نمک دریا و فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید و به شکل توپ دربیاورید سپس به آن پودر سوخاری بزنید. داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه مخلوط کینوا را تفت دهید. برای سرو آن با سس، کاهو و گوجه فرنگی در نان همبرگر قرار داده و بنابر سلیقه خود سرو کنید.

منبع خبر: رکنـا