به گزارش زیرنویس، اگر شما هم به غذاهای محلی علاقه مند هستید حتما ترشی قورمه اردبیل را امتحان کنید. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است. این غذا شباهت زیادی به قیمه دارد ولی بجای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده میشود. نام دیگر این غذا به زبان محلی ترشی گورما اردبیلی است. ما در […]

به گزارش زیرنویس، اگر شما هم به غذاهای محلی علاقه مند هستید حتما ترشی قورمه اردبیل را امتحان کنید. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است. این غذا شباهت زیادی به قیمه دارد ولی بجای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده میشود. نام دیگر این غذا به زبان محلی ترشی گورما اردبیلی است.

ما در ادامه طرز تهیه و مواد لازم خورشت ترشی قورمه اردبیل را برای شما آوردیم.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی: ۱۰۰گرم

پیاز: ۲عدد

آلو خورشتی: ۶عدد

آبغوره: یک قاشق

دارچین: یک قاشق چای خوری

رب : یک قاشق

زعفران: به مقدار لازم

روغن یا روغن محلی: ۲ قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت ترشی قورمه اردبیل:

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشوئید و نگینی خورد کنید.

داخل قابلمه با کمی روغن پیاز ها را تفت دهید.

سرخ که شد گوشت خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

رب و دارچین را اضافه کنید.

لوبیا چشم بلبلی را پاک کنید و بشوئید به خورشت اضافه کنید.

مقداری آب اضافه کنید تا خورشت بپزد.

حدود یک ساعت بعد ادویه ها و زعفران را اضافه کنید.

آلو خورشتی را بشوئید و اضافه کنید.

آبغوره را اضافه کنید.

اجازه دهید خورشت جا بیوفتد.

در کنار پلو سرو کنید و لذت ببرید.

در کنار این غذای خوشمزه سبزی خوردن بگذارید و از طعم آن لذت ببرید.

نوش جان

منبع: مجله بانو زی

منبع خبر: رکنـا