چرا باید رأی دهیم؟ + پاسخ جوانان
چرا باید رأی دهیم؟ + پاسخ جوانان

تجربه ثابت کرده که کاهش مشارکت مردم در انتخابات، سبب طمع ورزی دشمن شده و کاهش امنیت و افزایش تحریم‌ها و تهدید‌های دشمنان را درپی داشته و از همین رو مهمترین هدف دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی تأثیرگذاری منفی بر باورها، امید و اعتماد مردم و کاهش مشارکت مردم در حمایت از نظام است […]

- چرا باید رأی دهیم؟ + پاسخ جوانان

تجربه ثابت کرده که کاهش مشارکت مردم در انتخابات، سبب طمع ورزی دشمن شده و کاهش امنیت و افزایش تحریم‌ها و تهدید‌های دشمنان را درپی داشته و از همین رو مهمترین هدف دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی تأثیرگذاری منفی بر باورها، امید و اعتماد مردم و کاهش مشارکت مردم در حمایت از نظام است و انتخابات بهترین فرصت برأی تحقق این هدف را در اختیار دشمن قرار می‌دهد و به همین دلیل است که گاهی از سال‌ها قبل برأی یک انتخابات برنامه‌ریزی می‌کنند.

هر فردی که وارد اجتماع می‌شود، رأی دادن را از دوران ابتدایی می‌آموزد از جمله انتخابات شورأی دانش آموزی مشارکت می‌کند و این بستر برأی هر فرد برأی آموختن چرا رأی دادن فراهم می‌شود و می‌داند که حق انتخاب یعنی مستقل زندگی کردن و حق داشتن یک زندگی بهتر با دستان خویش را ساختن را به خوبی در ذهن و ایده خود پرورش می‌دهد.

همیشه داشتن یک مجموعه منسجم و با دانش در اداره آن مجموعه می‌توانند نقش‌های مهم ایفا کنند و رأی دادن برأی ما بخصوص جوانان و نوجوان ساختن مجموعه منسجم را در ذهن تداعی می‌کند که می‌تواند در رهبری و مسیر درست یک اداره، یک مجموعه و یا کشور نقش مهمی را ایفا کنند.

در دنیای تبلیغات نادرست رسانه‌های غربی مبنی بر شرکت نکردن در انتخابات، جوانان دیار ایران اسلامی به این آگاهی رسیده اند که رأی و مشارکت گسترده آنان به طور مستقیم در سرنوشت کشور خویش دخیل و موثر است و همچنین به این تفکر رسیده اند که داشتن ایده‌ای متضاد با رسانه‌های غربی می‌توانند خواسته‌های خود را به کرسی بنشاند و جوابی مطلوب دریافت کنند.

اگه ما رأی ندهیم چه می‌شود؟

سینا فرزان دانشجوی رشته دنداپزشکی دانشگاه تهران می‌گوید: اگر ما رأی ندهیم و برأی سرنوشت و آینده خود تصمیمی نگیریم ممکن است افردی دیگر با تفکرات غیرقابل پیش بینی وارد مجلس شورأی اسلامی شوند و شاید برخلاف ایده و تفکر جوانان این استان چهار فصل و پرظرفیت کهگیلویه وبویراحمد تعیین تکلیف کرده و روند توسعه استان را با چالش مواجه کنند.

ما جوانان از این مسئولیت سنگین شانه خالی نمی‌کنیم

وی تاکید می‌کند: نیاز است تک تک جوانان این استان با رأی دادن خود از این مسئولیت مهم شانه خالی نکنند و با تفکر و ایده روشن خود دست افراد ناباب که ممکن است با تفکرات قومی و قبیله‌ای به دست خویش سرنوشت این استان و حتی یک ملت را تخریب کرده اند را قطع کنند.

فرزان ادامه داد: ممکن است در استان پرظرفیت کهگیلویه و بویراحمد که طی ادوار مختلف با چالش‌های زیادی مواجه بوده و از محرومیت عمیق رنج می‌برد با رأی ندادن برخی از مردم، فرصت خودنمایی برأی افراد نالایق و مصلح هموار شود که می‌توانند افکار نادرست خود را به مردم تحمیل کنند و به نوعی فرصت سوزی شود.

شفافیت نمایندگان یک اصل مهم است

این دانشجوی پزشکی با اشاره به انتشار آمار‌های فساد مالی برخی از افراد و شرکت‌ها گفت: نیاز است منتخبین مردم در مجلس با شفاف سازی مردم را نسبت به نظام بدبین نکنند.

فرزان اضافه کرد: جوانان و نوجوان و بخصوص دانشجویان به نمایندگانی رأی خواهند داد که به صورت شفاف و بدون هیچ مسئله‌ای مشکلات مردم را با دولت و سیاست‌های دولت را با مردم بیان کنند.

وی افزود: نمایندگانی که با مردم شفاف نباشند با لابی گری دنبال اخذ امتیاز از مسئولان هستند و این نمایندگان هیچ وقت به فکر رفع مشکلات و رأیزانی برأی انجام امور محوله را ندارند.

فرزان افزود: نیاز است همه رأی دهندگان قبل از رأی دادن به یک نماینده به اصل نظام رأی بدهند، زیرا این نظام مردم ایران را از یک استبداد شاهنشاهی نجات داد.

سینا که با تعصب خاصی انتخابات را نوعی میدان کارزار می‌داند و تاکید می‌کند: رأی دادن ما جوانان شرنوشت ساز، یعنی مشارکت در تمام برنامه‌های ریز و درشت و کلان که بزرگان و متخصصان امر پیش می‌برند.

مشارکت، مجلس را در صیانت از حقوق مردم مسئولیت پذیر می‌کند

پرستو روستایی دانش آموز متوسطه دوم از شهرستان کهگیلویه با اشاره به نقش مهم مشارکت گسترده مردم در هر زمینه گفت: مشارکت در انتخابات پیش روی که وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم در تنگناه است برأی جلوگیری از ورود افرادی که ازشایستگی لازم برخوردار نیستند یک وظیفه است که باید از سوی همه مردم و بخصوص قشر جوان لبیک گفته شود.

وی ادامه داد: باید رأی و مشارکت پرشور ما جوانان در انتخابات این تعهد را برأی نمایندگان ایجاد کند که در صیانت از حقوق مردم و قانونگذاری صحیح تلاش شبانه روزی داشته باشد.

روستایی افزود: رأی دان هر فرد در سایه مشارکت حداکثری، مطالبه گری نماینده مردم در مجلس را تقویت می‌کند و دولت را ملزم و متعهد به ایجاد زیرساخت‌های لازم برأی توسعه و شکوفایی ظرفیت‌های این استان می‌کند.

رأّی مردم یک مسئولیت سنگین 

مریم داستان از شهروندان یاسوج بر حضور تک تک افراد جامعه در انتخابات مجلس شورأی اسلامی تاکید کرد و گفت: ما زنان همراه با مردان با حضور خود در انتخابات ۱۱ اسفند نشان خواهیم داد که به آرمان‌های انقلاب اسلامی همچنان وفادار خواهیم بود.

وی رأی مردم را یک مسئولیت سنگین برأی منتخب مردم در مجلس شورأی اسلامی دانست و افزود: منتخب مردم باید با مسئولیت پذیری بیشتر نسبت به وضع قوانین درست برأی بهبود وضعیت مردم منطقه خود تلاش بیشتری داشته باشد.

داستان که با مدرک کارشناسی در مغازه‌ای مشغول فعالیت است در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا هدف از رأی دادن را ترسیم آینده‌ای روشن برأی خود دانست و گفت: منتخب مردم با برنامه ریزی و توسعه زیرساخت‌ها می‌تواند زمینه اشتغالزایی جوانان زیادی را نیز فراهم کند.

منتخبین شور انتخاباتی مردم را ارج نهند

ایمان گلزاری که این روز‌ها خود را برأی آزمون استخدامی آموزش و پرورش آماده می‌کند شور انتخابات در کهگیلویه و بویراحمد را نیازمند تبلیغ ندانست و گفت: مردم این استان همیشه نشان دادند که به ارزش‌های والای امام و رهبری و بخصوص نظام پایبند هستند.

وی تصریح کرد: شور انتخاباتی غیر قابل باوری در سراسر استان راه اندازی شده که در هیچ جای کشور قابل مقایسه نیست و باید منتخبین مردم در سه حوزه انتخابیه کهگیلویه وبویراحمد این شور مردم را ارج بنهند و برأی تامین خواسته‌های آن‌ها تلاش جهادی داشته باشند.

گلزاری افزود: نیاز است نمایندگان منتخب سه حوزه انتخابیه کهگیلویه و بویراحمد بعد از انتخابات ۱۱ اسفند با همدلی و همکاری برأی توسعه این استان گام بردارند.

وی می‌گوید: جوانان استان پرظرفیت و محروم کهگیلویه و بویراحمد با رأی خود از مسئولان انتظار دارند این استان همگام با استان‌های همجوار شتاب توسعه را طی کند.

ما به دنبال مشارکت بالا و انتخاب خوب هستیم

عضو حزب اعتدال و توسعه کهگیلویه و بویراحمد نیز در این رابطه با اشاره به مشارکت گسترده مردم در بحث رفراندوم و رأی آن‌ها به جمهوری اسلامی که برأی همیشه در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شده است در گفتگو با ایرنا گفت: بعد از چهار دهه بعد از انقلاب کمی مطالبات مردم عوض شده است و به نوعی مردم سردرگم شده اند و اکنون سوال محوری مردم این است که آیا مشارکت من تاثیر دارد یا نه.

علی جاودان تصریح کرد: ما به دنبال مشارکت هستیم و همه از اول انقلاب دنبال این بوده اند که مردم در صحنه بیایند که این صحنه می‌تواند دفاع مقدس، آموزش و پرورش، جهاد سازندگی و یا انتخابات باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به حضور چهر‌های سیاسی مختلف در انتخابات افزایش مشاکت مردم در انتخابات نیازمند امانتداری و صداقت مسئولان در اجرأی انتخابات نیز است.

شاخص‌های نماینده در تراز جمهوری اسلامی؟

جاویدان با انتقاد از برخی نمایندگان ادوار گذشته این استان که در لایحه بودجه اظهار نظر نکردند و در ریل گذاری مسائل فرهنگی کشور نماد فرهنگی استان را معرفی نکردند افزود: امید است مردم با توجه ظرفیت فرهنگی که ایجاد شده در سه حوزه نیرو‌هایی از جنس دانشگاه‌ها و تحصیلکردگان آکادمیک انتخاب کنند و حداقل در یک حوزه تخصص داشته باشند.

وی اضافه کرد: نماینده مظهر شخصیت و معرفت مردم حوزه انتخابیه اش در ابعاد مختلف است نمایندگان هم جایگاه مدیریتی دارند و نسبت به مدیریت اجرأیی باید از این ویژگی‌ها بیشتر برخوردار باشند.

این فعال اصلاح طلب گفت: اراده نماینده مهم است به گونه‌ای که اراده داشته باشد با مشکلات مردم دست و پنجه نرم کند حتی اگر در این مسیر هزینه هم بشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: از مجموع ۱۵۹ نفر لیست نهایی داوطلبان انتخابات مجلس در کهگیلویه وبویراحمد که به شورأی نگهبان ارسال شد ۱۲۷ نفر تایید صلاحیت شده اند.

سید جواد هاشمی مهر افزود: در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون ۴۸ نفر، در حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده ۴۰ نفر و در گچساران و باشت ۳۹ نفر تایید صلاحیت شده اند.

وی تاکید کرد: از مجموع ۱۵۹ نفر نامزد انتخابات مجلس در استان ۱۱نفر تایید صلاحیت نشدند و صلاحیت هشت نفر هم احراز نشد. هشت نفر انصراف داده اند و ۶ نفر هم فاقد شرأیط لازم برأی شرکت در انتخابات بودند.

منبع: ایرنا

+

23 خرداد 1403

فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد

فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده! 23 خرداد 1403

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!

تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟ 20 خرداد 1403

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟

اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با مو‌های صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم می‌کند که پیش از انجام وظیفه مو‌های صورتشان را بتراشند.