بیوک حمیدی رئیس پیشین اتاق اصناف بهارستان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی زیرنویس گفت:  واحدهای صنفی که توان رقابت قسطی فروش ها را  ندارند از چرخه خارج می شوند. مشتری قسطی فروش ها، کالا را در ۶۰ قسط خریداری می کند. وی تاکید داشت : اکثر فعالان صنفی به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به  ترک […]

بیوک حمیدی رئیس پیشین اتاق اصناف بهارستان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی زیرنویس گفت:  واحدهای صنفی که توان رقابت قسطی فروش ها را  ندارند از چرخه خارج می شوند. مشتری قسطی فروش ها، کالا را در ۶۰ قسط خریداری می کند.

بیوک حمیدی+اصناف

وی تاکید داشت : اکثر فعالان صنفی به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به  ترک شغل خود شده و راننده اسنپ شده اند.

رئیس پیشین اتاق اصناف بهارستان  با تاکید بر نقش تورم در کم رونقی بازار اصناف ادامه داد:نمی توانیم منکر شویم که تورم توان خرید مردم را کاهش داده است.مردم در بالای شهر ها که توان خرید خوبی دارند،نقدی خرید می کنند ولی در پائین شهر کسبه مجبور هستند با مشتری های کم توان و فروش اقساطی کنار بیایند.

وی در ادامه گفت:۲۰ درصد از واحدهای صنفی که پشتوانه مالی خوبی دارند در وضعیت مناسبی هستند و ۸۰ درصد آنها با مشکلات زیاد هنوز فعالند.

این فعال حوزه اصناف  با اشاره به دردسرهای قسطی فروشی می افزاید: قسطی فروشی هم برای کسبه مشکلات زیادی  به بار می آورد، گاها نمی توانند مطالبات خود را باز پس بگیرند و برای دریافت آن باید برای مبالغ ناچیز از طریق شکایت به دادگستری پیگیر شوند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اصناف در مناطق مختلف شهر تهران مشکلات خاص خود را دارند ادامه داد: به این نتیجه رسیده ایم  که  وضعیت صنوف به محل فعالیتشان باید مورد بررسی قرار بگیرند .نمی شود درمورد اصناف به طور مطلق  اظهارنظر کرد.

این کارشناس تاکید می کند:فروش واحدهای صنفی ارتباط زیادی با وجود نقدینگی و توان خرید مردم دارد.هر زمان اوضاع مالی مردم خوب باشد وضعیت اصناف هم خوب می شود و بالعکس.

این فعال بازار می گوید: وضعیت واحدهای صنفی امسال با رکود نسبی طی شد و با امید به  خروج از این وضعیت در فروش شب عید ادامه دادند اما امسال شب عید هم چندان رونقی ندارد چون مردم اولویت هایشان کاهش یافته و به ضروریات بیشتر اهمیت می دهند.

وی با بررسی بازارها در فصول مختلف گفت:واحدهای صنفی در فصل های مختلف هم با رکود مواجه می شوند به طور مثال پوشاک در زمستان و تابستان فروش خوبی دارند ودر ماههای میانی وارد رکود می شوند.درعین حال واحدهای لوازم خانگی در ماههای محرم و صفر رکود دارند و به همین ترتیب بنا به اولویت های مردم در فصول و برهه های زمانی فعالیت های واحدهای صنفی اوج و فرود خواهد داشت.

   

 

منبع خبر: رکنـا