چه افرادی از خوردن چاقاله بادام پرهیز کنند؟
چه افرادی از خوردن چاقاله بادام پرهیز کنند؟

عصر ترکیه نوشت: چاقاله بادام یک منبع عالی از پروتئین است. پروتئین لازم برای ساخت بافت های بدن، مانند ماهیچه ها، پوست و مو را فراهم می کند. همچنین حاوی ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین E، ویتامین B، منیزیم، منگنز و مس است. این مواد معدنی برای سلامت قلب، سیستم ایمنی بدن و عملکرد […]

- چه افرادی از خوردن چاقاله بادام پرهیز کنند؟

عصر ترکیه نوشت: چاقاله بادام یک منبع عالی از پروتئین است. پروتئین لازم برای ساخت بافت های بدن، مانند ماهیچه ها، پوست و مو را فراهم می کند.

همچنین حاوی ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین E، ویتامین B، منیزیم، منگنز و مس است. این مواد معدنی برای سلامت قلب، سیستم ایمنی بدن و عملکرد عصبی بسیار حیاتی هستند.

چاقاله بادام حاوی مقادیر قابل توجهی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که می‌تواند در مقابله با استرس اکسیداتیو و پیری زودرس کمک کند.  مصرف منظم آن می‌تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سلامت قلبی را افزایش دهد.

 این مغزها اغلب به عنوان یک منبع چربی سالم شناخته می‌شوند که می‌تواند در کنترل وزن کمک کند. این احساس سیری و رضایت از غذا را افزایش می‌دهند و باعث می‌شود کمتر غذا مصرف شود. مواد مغذی موجود در آن، بهبود حافظه، تمرکز و عملکرد شناختی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف چاقاله بادام می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ موثر باشد. مواد معدنی موجود در آن مانند کلسیم، منیزیم و فسفر، به حفظ سلامت استخوان کمک می‌کنند.

با این وجود، مصرف چاقاله بادام باید با توجه به میزان مصرف و توصیه‌های سلامتی صورت گیرد. افرادی که به آلرژی نسبت به مغزهای خشک مبتلا هستند، باید از مصرف آنها پرهیز کنند. همچنین مصرف افراد با وزن بالا نیز باید با توجه به مقدار مصرفی آن مد نظر باشد تا از افزایش وزن اضافی جلوگیری شود.

منبع: اطلاعات انلاین