بازیکن و مربی پیش از ثبت شکایت خود در کمیته تعیین وضعیت باید پولی را به حساب فدراسیون فوتبال واریز کند تا به شکایت او رسیدگی شود اما واریز این پول و رایی که از سوی کمیته مذکور صادر می شود، ضمانت اجرایی ندارد و در برخی پرونده ها، آرای صادره با بی توجهی باشگاه […]

- حکم فدراسیون فوتبال، قطعی و اجرایی نیست/ وقتی سیل شکایت ها روانه کنفدراسیون فوتبال آسیا می شود!

بازیکن و مربی پیش از ثبت شکایت خود در کمیته تعیین وضعیت باید پولی را به حساب فدراسیون فوتبال واریز کند تا به شکایت او رسیدگی شود اما واریز این پول و رایی که از سوی کمیته مذکور صادر می شود، ضمانت اجرایی ندارد و در برخی پرونده ها، آرای صادره با بی توجهی باشگاه روبرو می شود. تا جایی که برخی از مربیان و بازیکنان به این نتجیه رسیده اند که برای احقاق حق بهتر است پرونده را به کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارش دهند.

رضا اسدی که بعد از جدایی از پرسپولیس هم بازی در تراکتور و هم سپاهان را تجربه کرده و دوران حضور او در پرسپولیس رو به فراموشی است، برای دستیابی به حق و حقوق معوقه، پرونده اش را به کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارش داد و بعد از این گزارش بود که باشگاه پرسپولیس به تکاپو افتاد.

مهدی رحمتی سرمربی سابق تیم آلومینیوم اراک که ظاهرا یک میلیارد تومان از این باشگاه طلب کار است، برای کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه زد که موفق نشده با وجود رای از سوی کمیته تعیین وضعیت و تایید آن از سوی کمیته استیناف، مطالباتش را دریافت کند.

این نامه ها نشان می دهد، فدراسیون فوتبال ایران تنها حکم صادر می کند و در اجرای احکام ناتوان است! در حالی که کنفدراسیون فوتبال آسیا برای اجرای احکام مالی، زمان تعیین می کند که ۱۱ فروردین بود و تا این تاریخ هر تیمی به آرای صادره و نهایی از سوی کمیته ی قضایی بی توجهی کرده باشد، در گام نخست مجوز حرفه ای تایید نمی شود و در ادامه با جرایم سنگین تری مواجه خواهد شد.

ای کاش فدراسیون فوتبال ایران هم یک حرکت موازی انجام می داد تا این همه درخواست از سوی مربی و بازیکن ایرانی سمت کنفدراسیون فوتبال آسیا روانه نمی شد.

منبع: خبـر ورزشی