کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت. او در توئیت خود مدعی شده: این‌ها رو در تگزاس بهشون می‌گن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزه‌تر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده می‌کنه و آمریکایی‌ها از شکر حاصل از شیره ذرت! احتمالا دلیل این […]

کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.

راز خوشمزگی کوکاکولای وطنی لو رفت!

او در توئیت خود مدعی شده: این‌ها رو در تگزاس بهشون می‌گن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزه‌تر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده می‌کنه و آمریکایی‌ها از شکر حاصل از شیره ذرت!

احتمالا دلیل این که بعضی‌ها می‌گن کوکا تو ایران خوشمزه‌تر از خارج هست و بقیه مسخره‌شون می‌کنن هم همینه. حق دارن، ایران هم نیشکره :))

برترین ها

+