اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»
اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

جلد هفتم مجموعه کتاب «طعم شیرین خدا» با عنوان «ذکر است کسی که اهل شکر است» به قلم محسن عبّاسی ولدی و از سوی انتشارات آیین فطرت منتشر شده، که در تلاش است با آیات قرآن و روایت اهل بیت (ع) به معرفی خدا و مخاطبان می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «یکی از راه‌های […]

- اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

جلد هفتم مجموعه کتاب «طعم شیرین خدا» با عنوان «ذکر است کسی که اهل شکر است» به قلم محسن عبّاسی ولدی و از سوی انتشارات آیین فطرت منتشر شده، که در تلاش است با آیات قرآن و روایت اهل بیت (ع) به معرفی خدا و مخاطبان می‌پردازد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «یکی از راه‌های شکر عملی قناعته. آدم قانع وظیفه‌ش رو انجام می‌ده و تلاشش رو می‌کنه؛ امّا نسبت به چیزی که خدا بهش می‌ده، نه تنها اعتراضی نداره، راضی هم هست. امیر المومنین علی (ع) فرمودن: شاکرترینِ مردم، قانع‌ترین آنان است. قناعت نقطه مقابل حرصه. برا همینم امام (ع) در ادامه حدیث فرمودن: و ناسپاس‌ترینِ آنان، حریص‌ترینشان است.

فصل اول کتاب «طعم شیرین خدا» با عنوان مگه می‌شه بدون تشکّر از مخلوق شکر خالق رو به جا آورد؟ فصل دوم با عنوان چه طوری باید از مخلوق تشکّر کرد؟ فصل سوم درباره می‌شه آدم ذکر خدا بشه؟ فصل چهارم با عنوان تاحالا به امانت بودن نعمتا فکر کردیم؟ فصل پنجم با عنوان چه رابطه‌ای بین شکر و قناعت هست؟ فصل ششم با عنوان تو مسائل معنوی هم باید قانع بود؟ فصل هفتم با عنوان دنبال خدا بریم یا دنبال بهشت؟ فصل هشتم با عنوان چرا نباید به نتیجه عبادت کاری داشت؟ و فصل نهم با عنوان عادت کردن به عبادت خوبه یا بد؟ هست.

+