به گزارش زیرنویس، این سوپ هم خوشمزه است و هم لعابدار و هم مقوی. الان هم که دیگر دارد هوا سرد می شود گزینه غذایی مطلوبی است. با ما همراه باشید. مواد لازم برای سوپ جو ی مجلسی جوی پوست کنده  حدود ۲ پیمانه هویج نگینی یک عدد متوسط پیاز رنده شده یک عدد متوسط […]

به گزارش زیرنویس، این سوپ هم خوشمزه است و هم لعابدار و هم مقوی. الان هم که دیگر دارد هوا سرد می شود گزینه غذایی مطلوبی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سوپ جو ی مجلسی

جوی پوست کنده  حدود ۲ پیمانه

هویج نگینی یک عدد متوسط

پیاز رنده شده یک عدد متوسط

مرغ به میزان دلخواه

رشته حدود ۲ مشت پر

جعفری خورد شده ۵،۶ قاشق غذاخوری

رب گوجه ۲ قاشق پر

ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و هرچه دل تان خواست)

نکات مهم در تهیه سوپ جوی مجلسی

حتما جو را حداقل ۵،۶ ساعت هم که شده خیس کنید که زودتر بپزد، اگر کم خیس بخورد دیر می پزد.

حتما رب را با مواد جدا سرخ کنید و بریزید در سوپ.

آن رشته را اول می ریزیم تا آاخر پخت در سوپ حل می شود و به آن لعاب می دهد. بعضی افراد به جای این کار آخرسر آرد و آب را قاطی می کنند و می ریزند در سوپ.

من ۴،۵ ساعت کامل گذاشتم که سوپم پخت و جا افتاد البته جوی من دیرپز بود.

منبع خبر: رکنـا