به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور شامگاه سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اعزام هیئت مازندرانی به روسیه در راستای اجرای تفاهم‌نامه سفر اخیر هیئت تجاری و اقتصادی استان مبنی بر آموزش متخصصین و فعالان حوزه صادراتی مازندران برای بررسی استانداردهای مواد غذایی صادراتی به روسیه افزود: در سفر […]

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور شامگاه سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اعزام هیئت مازندرانی به روسیه در راستای اجرای تفاهم‌نامه سفر اخیر هیئت تجاری و اقتصادی استان مبنی بر آموزش متخصصین و فعالان حوزه صادراتی مازندران برای بررسی استانداردهای مواد غذایی صادراتی به روسیه افزود: در سفر هیأت تجاری و اقتصادی استان به روسیه چندین موضوع مهم زیربنایی مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: از جمله موارد، رعایت استانداردهای بهداشتی در زمینه صادرات محصولات غذایی بود زیرا یکی از مهمترین شاخص‌های استاندارد روسیه محسوب می‌شود و در سال‌های گذشته اختلافاتی بین دامپزشکی مازندران و سازمان قرنطینه روسیه وجود داشت واین مسئله موجب می‌شد مواد غذایی صادراتی برای چندماه در قرنطینه روسیه بماند و یا برگشت داده شود.

استاندار مازندران گفت: طبق توافق مقرر شد گروهی از فعالان اقتصادی، متخصصان دامپزشکی برای دوره آموزشی به فدراسیون روسیه سفر کنند و در این راستا ۱۵ تن از فعالان حوزه صادراتی برای آشنایی با مقررات و استانداردها به روسیه سفر کردند و مدت یک هفته آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

استاندار مازندران این اقدام را شروع یک گام مهم دانست و گفت: فدراسیون روسیه برای هیچ کشوری تاکنون این آموزش‌ها را برگزار نکرده اما به دلیل حساسیت تجارت در بستر کریدور شمال – جنوب پذیرفتند تا این آموزش‌ها را به فعالان اقتصادی مازندران ارائه دهد.

حسینی پور یادآور شد: همچنین این آموزش‌ها در استان مازندران بین تولید کنندگان محصولات لبنی و باغی ترویج می‌یابد تا تولیدکنندگان با استانداردهای کشور هدف آشنا شوند و محصولات غذایی و یا باغی به بازار مصرف برسد و کمترین برگشتی را داشته باشیم.

منبع: مـهر