به گزارش زیرنویس، برای درست کردن خوراک لوبیا باید دو روز لوبیا را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید که نفخش گرفته شود. مواد لازم: لوبیا چیتی یک ونیم لیوان پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبه ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق […]

به گزارش زیرنویس، برای درست کردن خوراک لوبیا باید دو روز لوبیا را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید که نفخش گرفته شود.

مواد لازم:

لوبیا چیتی یک ونیم لیوان

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری

زردچوبه یک قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری

قارچ ۱۰عدد

نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آب لوبیاهای خیس شده را ریخته و دوباره آب می ریزیم و می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پیاز نگینی خرد شده را سرخ می کنیم و سیر و ادویه ها و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم.

سپس مواد ربی را به لوبیای پخته اضافه می کنیم و یک ساعت  می گذاریم تا طعم بگیرد.

بعد که آب آن کم شد یکربع قبل از اینکه از روی حرارت برداریم قارچ خرد شده را اضافه می کنیم.

نکته:

در هنگام پخت بعضی از لوبیاها له می شود وخوراک لعاب پیدا می کند.

اگر خوراکتان لعاب نداشت کمی از لوبیا را درون ظرف دیگر بریزید و با گوشتکوب له کنید و دوباره بریزید در قابلمه.

@ashpazi_ba_lezatt

منبع خبر: رکنـا