به گزارش زیرنویس از همدان،  علیرضا قاسمی‌فرزاد روز سه شنبه در نشست کارگروه گندم، آرد و نان استان همدان افزود: ارتقای کیفیت تولیدات کارخانجات آرد باعث بهبود کیفیت نان و رضایتمندی مشتری و نانوا خواهد شد که پیگیری آن مورد تاکید است. کارخانجات آرد طبق سال تاسیس و تجهیزات موجود باید مورد بازرسی قرار گیرند و […]

به گزارش زیرنویس از همدان،  علیرضا قاسمی‌فرزاد روز سه شنبه در نشست کارگروه گندم، آرد و نان استان همدان افزود: ارتقای کیفیت تولیدات کارخانجات آرد باعث بهبود کیفیت نان و رضایتمندی مشتری و نانوا خواهد شد که پیگیری آن مورد تاکید است.

کارخانجات آرد طبق سال تاسیس و تجهیزات موجود باید مورد بازرسی قرار گیرند و اگر بیش از ۵۰ سال از تأسیس آن‌ها می‌گذرد و یا تجهیزات آن‌ها بروزرسانی نشده، باید پیگیری و اقدامات لازم در راستای کیفیت‌بخشی آنها انجام شود.

استاندار همدان اظهار کرد: در آئین‌نامه‌ ارزیابی کارخانجات آرد، امتیاز مشخصی برای به‌ روزرسانی تجهیزات در نظر گرفته و فرصت زمانی مشخص برای کارخانجات آرد بالای ۵۰ سال جهت به‌روزرسانی تجهیزات مشخص شود.

نماینده عالی دولت در استان قزوین تاکید کرد: واحدهایی که مفاد آئین‌نامه‌ ارزیابی کارخانجات آرد را رعایت کرده‌اند، مورد تشویق قرار گیرند و تمدید پروانه‌ بهداشتی کارخانجات آرد پیش از موعد انقضاء باید مورد توجه باشد.

وی همچنین گفت: تشکیل انجمن آرد و نان در تعادل‌بخشی قیمت‌ها و سیاست‌گذاری‌های آتی می‌تواند مؤثر باشد.

 

منبع خبر: رکنـا