به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، هونگ سونگ هو، سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان در نشست خبری درباره ادامه همکاری با فدراسیون ایران و برنامه‌ریزی برای حضور این رشته در المپیک اظهار داشت: ۲۶ سال ورزشکار حرفه‌ای بودم و متاسفانه نتوانستم به المپیک بروم و این رویایم بود. به عنوان یک مربی […]

- ورزشکاران‌مان هنوز از نظر روحی مشکل دارند/ دوست دارم آرزویم را با ایران محقق کنم

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، هونگ سونگ هو، سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان در نشست خبری درباره ادامه همکاری با فدراسیون ایران و برنامه‌ریزی برای حضور این رشته در المپیک اظهار داشت: ۲۶ سال ورزشکار حرفه‌ای بودم و متاسفانه نتوانستم به المپیک بروم و این رویایم بود. به عنوان یک مربی این آرزو را داشتم که المپیک بروم و به همین خاطر هدایت ایران را قبول کردم. دوست دارم به عنوان مربی این آرزو را با ایران محقق کنم.

وی در مورد اینکه وعده کسب مدال داده بودید، اما محقق نشد، گفت: در مرحله مقدماتی به آن امتیازی که می‌خواستیم رسیدیم، اما در حذفی با یکی دو اشتباه فردی مدال را از دست دادیم. انتظار داشتیم در بازی‌های آسیایی عملکرد ملی‌پوشان بهتر باشد، اما از نظر روحی هنوز مشکل دارند که باید جبران شود. تیر و کمان ورزشی است که شرایط فنی، هم ذهنی و هم بدنی مهم است. ورزشکاران‌مان خیلی وقت‌ها یک تیر تا پیروزی فاصله داشتند. باید آن‌قدر کار کنیم که بتوانند در جایی که باید ۱۰ بزنند امتیاز پیروزی را بگیرند.

سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان درباره کسب سهمیه گفت: برخی تیم‌ها سهمیه گرفتند و ما هم دوست داریم سهمیه تیمی را بگیریم و در جمع برترین‌ها قرار بگیریم.

هونگ سونگ هو درباره تفاوت ایران با کره یا چین اظهار داشت: بودجه ما نسبت به کره، چین یا ژاپن یک دهم حتی یک پنجاهم است و پشتوانه خیلی بیشتری هم دارند و سازماندهی شان هم قوی‌تر است. اما این تفاوت کاملا منطقی است، چون آن‌ها سرمایه‌گذاری زیادی می‌کنند و در المپیک مدال می‌گیرند. آنجا توجه به تیر و کمان نسبت به ایران خیلی بیشتر است. الان کاری که از دست ما بر می‌آید این است که همه با هم یک تیم شویم و تیر و کمان را حمایت کنیم.

وی در مورد اینکه چقدر با کره فاصله داریم، گفت: ابتدا باید بگویم ورزشکاران پایه در ایران مشکل کمبود مربی دارند و مربیان کمی حضور دارند که بخواهند آموزش بدهند. از نظر من که در کره ورزشکار حرفه‌ای بودم ورزشکاران ایرانی این رشته را ابتدا تفریحی شروع کردند و پس از آن به تیم ملی رسیدند. پس برنامه‌ریزی در رده پایه بسیار مهم است.

انتهای پیام/

منبع: ایسـنا