گوشت قرمز مکزیک کار دست وزنه‌برداران داد
گوشت قرمز مکزیک کار دست وزنه‌برداران داد

فارس نوشت: مسابقات وزنه برداری جوانان جهان در حالی در مکزیک برگزار و با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید که در اتفاقی عجیب فدراسیون جهانی استفاده از گوشت را برای ورزشکاران ممنوع کرده بود. ماجرا از این قرار بود که مسوولان اجرایی فدراسیون جهانی به دلیل اینکه گوشت مکزیک حاوی مواد نیروزا (کلن‌بوترول) بوده […]

- گوشت قرمز مکزیک کار دست وزنه‌برداران داد

فارس نوشت: مسابقات وزنه برداری جوانان جهان در حالی در مکزیک برگزار و با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید که در اتفاقی عجیب فدراسیون جهانی استفاده از گوشت را برای ورزشکاران ممنوع کرده بود.

ماجرا از این قرار بود که مسوولان اجرایی فدراسیون جهانی به دلیل اینکه گوشت مکزیک حاوی مواد نیروزا (کلن‌بوترول) بوده و در لیست ممنوعه وادا قرار دارد، از سروِ گوشت خودداری کردند و ورزشکاران مجبور بودند بیشتر مرغ و ماهی مصرف کنند.

طبق اعلام مسوولان تیم ملی وزنه برداری جوانان کیفیت پایین غذا در مکزیک صدای همه تیم‌ها را درآورده بود.

منبع: اطلاعات انلاین