حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی روز سه شنبه (۲۱ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، اظهار داشت: در گزارش کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات نکات مثبت و منفی لایحه احصا شده است و با توجه به ایرادات جمع بندی باید صورت گیرد. وی […]

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی روز سه شنبه (۲۱ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، اظهار داشت: در گزارش کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات نکات مثبت و منفی لایحه احصا شده است و با توجه به ایرادات جمع بندی باید صورت گیرد.

وی افزود: نمایندگان و رئیس مجلس تاکید فراوانی بر متناسب سازی حقوق بازنشستگان داشتند و ما قول شرف برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان گرفتیم، بودجه ای که همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان در آن نباشد از در این مجلس بیرون نخواهد رفت. آقای داود منظور(معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور) در این زمینه نامه ای مکتوب ارائه کرده است.

حاجی بابایی با بیان اینکه نقاط قوت بودجه را باید تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنیم، تاکید کرد: بودجه ای که به مجلس رسیده دو مرحله ای بوده و امروز فقط مرحله اول یعنی بخش منابع را بررسی می کنیم پس از این در مرحله دوم بخش مصارف را بررسی خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ تاکید کرد: یک مورد از منابع کشور از نفت تشکیل می شود که در ۸ ماهه اول امسال حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان آن محقق نشده است.

حاجی بابایی با تاکید بر واقع نگری در منابع نفتی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ تا به امروز یک هزار و ۶۳ همت اوراق به فروش رفته و برای سال آینده دولت مکلف است ۲۲۵ همت اوراقی را که قبلا فروخته شده پرداخت کند. این نشان می دهد که بسیاری از مواردی که روی آن اصرار داریم امکان پذیر نیست.

وی با طرح این سوال که اگر لایحه بودجه رد شود چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت: پس از رد بودجه موظفیم کمیسیون تلفیق تشکیل دهیم و دوباره همین مسائل را بررسی کنیم اما همین امروز بررسی شده که چه عددی برای بازنشستگان نیاز است و این رقم با دیوان محاسبات دولت و سازمان برنامه و بودجه محاسبه شده است.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و دیوان محاسبات موضوع دریافتی بازنشستگان و شاغلان بررسی شده است، افزود: بر اساس آن باید ۴۰ درصد مابه‌التفاوت در لایحه بودجه سال آینده آورده شود که با این کار مشکل بازنشستگان سال آینده حل خواهد شد.

حاجی بابایی ادامه داد: پس از تصویب لایحه بودجه در مجلس باید به شورای نگهبان رفته و پس از تأیید شورا به مجلس بازگشته و از طرف مجلس به دولت فرستاده شود بنابراین اگر اکنون کلیات رد شود یک ماه عقب خواهیم افتاد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به همه جهات و اشکالاتی که وجود دارد برای اینکه فضای عمومی جامعه مثبت باشد و بتوانیم مشکلات را با دولت حل کنیم، پیشنهاد می‌کنم نمایندگان به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ رأی مثبت دهند.

 منبع : ایرنا

منبع خبر: رکنـا