آیا جایزه ادبی جلال آل‌احمد به خداداد عزیزی رسید؟
آیا جایزه ادبی جلال آل‌احمد به خداداد عزیزی رسید؟

زیرنویس ـ گروه کتاب و ادبیات: چهارشنبه گذشته، اختتامیه جایزه جلال بود و جواد رستم‌زاده که توانسته بود با زندگینامه خداداد عزیزی به جمع آثار نهایی مستندنگاری برسد، تجلیل شد و لوح تقدیر گرفت. این تجلیل موجب شد تا همشهری آنلاین از تیتر «جایزه جلال آل احمد به خداداد عزیزی» استفاده کند و این تیتر، […]

زیرنویس ـ گروه کتاب و ادبیات: چهارشنبه گذشته، اختتامیه جایزه جلال بود و جواد رستم‌زاده که توانسته بود با زندگینامه خداداد عزیزی به جمع آثار نهایی مستندنگاری برسد، تجلیل شد و لوح تقدیر گرفت.

این تجلیل موجب شد تا همشهری آنلاین از تیتر «جایزه جلال آل احمد به خداداد عزیزی» استفاده کند و این تیتر، رفته رفته و در بازنشر رسانه‌های دیگر به عنوان «جایزه جلال آل‌احمد به خداداد عزیزی رسید» تبدیل شود! در حالی که جایزه جلال را به پدیدآورندگان می‌دهند، نه ناقلان و صاحبان خاطره‌ها.

این قضیه، «العین فارسی» را به اشتباه انداخت و از تیتر «تعجب کاربران از اهدای جایزه ادبی «جلال آل احمد» به خداداد عزیزی!» برای خبری استفاده کرد که در آن از عبارت «برخی او را شایسته این قدردانی می‌دانند؛ در حالی که برخی دیگر آن را بر اساس علاقه‌های شخصی اعضای هیأت داوران می‌دانند.» استفاده شده بود!

جایزه ادبی جلال آل‌احمد, خداداد عزیزی - آیا جایزه ادبی جلال آل‌احمد به خداداد عزیزی رسید؟
تصویر خبر در العین فارسی

جایزه جلال آل‌احمد، تاکنون ۱۶ دوره برگزار شده و چون خود او، هم داستان‌نویس، هم مستندنگار و هم منتقد بوده، در ۴ بخش رمان و داستان بلند، مستندنگاری، داستان کوتاه و نقد ادبی برگزار می‌شود و همیشه در بخش مستندنگاری، کتاب‌هایی در حوزه تاریخ شفاهی، زندگینامه داستانی و ناداستان برگزیده شده یا مورد تقدیر قرار می‌گیرند. ضمن این‌که زندگینامه خداداد عزیزی، ستاره فوتبال ایران، پیش‌تر به عنوان کتاب برگزیده انجمن نویسندگان و عکاسان ورزشی انتخاب شده بود.

جایزه ادبی جلال آل‌احمد, خداداد عزیزی - آیا جایزه ادبی جلال آل‌احمد به خداداد عزیزی رسید؟
جواد رستم‌زاده، خبرنگار ورزشی و نویسنده کتاب

جواد رستم‌زاده، خبرنگار ورزشی، کتاب «تو خداداد عزیزی هستی» را طی دوسال نوشته که علاوه بر اشاره مستقیم به زندگی خداداد از تولد تا زمان حاضر به جامعه‌شناسی فوتبال ایران هم می‌پردازد. رستم‌زاده در این کتاب، سراغ مربیان، بازیکنان و هم‌بازیان قدیمی خداداد هم رفته است. مقدمه کتاب را هم «والدیر ویه را» سرمربی تیم ملی در بازی با استرالیا نوشته است.

پایان پیام/

منبع: فارس