چای نوشیدنی گرمابخشی است که آن را با ریختن آب جوش روی برگهای تازه یا خشک گیاه کاملیا سیننسیس تهیه میکنید. بیش از هزار نوع چای وجود دارد، اما آنها عمدتا در دستههای سبز، سیاه، سفید و اولونگ قرار میگیرند. در مطالعهای که سال ۲۰۰۸ منتشر شد، پژوهشگران ۲۰ محصول تجاری چای را دم کرده […]
چای نوشیدنی گرمابخشی است که آن را با ریختن آب جوش روی برگهای تازه یا خشک گیاه کاملیا سیننسیس تهیه میکنید. بیش از هزار نوع چای وجود دارد، اما آنها عمدتا در دستههای سبز، سیاه، سفید و اولونگ قرار میگیرند.
در مطالعهای که سال ۲۰۰۸ منتشر شد، پژوهشگران ۲۰ محصول تجاری چای را دم کرده بودند و نشان دادند محتوای کافئین انواع مختلف از ۱۴ تا ۶۱ میلیگرم در هر وعده متغیر است. ارتباط خاصی بین میزان کافئین و نوع چای وجود نداشت، اما زمان دم کشیدن تاثیر زیادی بر غلظت کافئین داشت.
بیشتر بخوانید:
محتوای کافئین قهوه بسته به اندازه و نوع آن متفاوت است. اگر اسپرسو دوبل میل کنید، ۶۰ تا ۱۰۰ میلیگرم کافئین دریافت میکنید، درحالیکه یک فنجان متوسط قهوه حاوی ۶۵ تا ۱۲۰ میلیگرم کافئین است.
ما با گذشت روز به سبب وجود مولکولی به نام آدنوزین که مغزمان از صبح تا شب حجم فزایندهای از آن را تولید میکند، خسته میشویم. کافئین به گیرندههای آدنوزین در مغز متصل میشود و آنها را از دسترس خارج میکند. حاصل این اتفاق این است که کمتر احساس خستگی میکنیم.
کدام نوشیدنی کافئین بیشتری دارد؟
ممکن است شنیده باشید که چای نسبت به قهوه کافئین بیشتری دارد، اما این امر به ندرت درمورد نوشیدنیهای واقعی صادق است.
طبق مطالعهای که در سال ۲۰۰۹ منتشر شده است، اگر به محتوای کافئین مواد خام هر نوشیدنی نگاه کنید، می بینید که برگهای چای محتوای کافئین بیشتری دارند. مقدار کافئین برگهای چای ۳٫۵ درصد است، درحالیکه میزان کافئین در دانههای قهوه فقط ۱٫۱ تا ۲٫۲ درصد است.
۵۸۵۸
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
5 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
6 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]