همشهریآنلاین نوشت: فقط گذاشتن مواد غذایی در یخچال، آنها را از فاسد شدن ایمن نمیکند و بیشتر خوراکیها پس از مدتی فاسد میشوند. برخی از این خوراکیها طول عمر بسیار کوتاهی دارند که حتی فضای خنک یخچال هم برای آنها چندان کارساز نیست. ۸ ماده خوراکی زیر از آن دسته مواد غذایی هستند که خیلی […]
همشهریآنلاین نوشت: فقط گذاشتن مواد غذایی در یخچال، آنها را از فاسد شدن ایمن نمیکند و بیشتر خوراکیها پس از مدتی فاسد میشوند. برخی از این خوراکیها طول عمر بسیار کوتاهی دارند که حتی فضای خنک یخچال هم برای آنها چندان کارساز نیست.
۸ ماده خوراکی زیر از آن دسته مواد غذایی هستند که خیلی زود فاسد میشوند:
۱. تمشک ارگانیک
هنگام پرورش تمشک ارگانیک از آفتکش و حشرهکش استفاده نمیشود و پوست نازک و محتوای آب موجود در این میوه مستعد رشد باکتری است و به همین دلیل خیلی زود فاسد میشود. برای از بین بردن باکتریها، تمشکها را در سرکه و آب بشویید.
۲. سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباسهایی که در یخچال فروشگاهها نگهداری میشوند، ۵ تا ۷ روز ماندگاری دارند که این مدت در یخچالهای خانگی به ۳ تا ۵ روز میرسد. البته میتوانید این مواد خوراکی را در فریزر به مدت طولانیتری نگهدارید.
۳. برشهای هندوانه
هندوانه تا زمانیکه برش نخورده باشد، عمر طولانی دارد. اما برش خورده آن که درون ظرف دربسته در یخچال گذاشته شده باشد باید در مدت ۳ تا ۵ روز مصرف شود.
۴. برنج پخته
برنج پخته را بیشتر از ۲ روز نمیتوان در یخچال نگهداشت. نوعی باکتری در برنج تولید میشود که بیماریهای گوارشی مانند سندرم دورهای تهوع و استفراغ به وجود میآورد. این باکتری در برابر حرارت مقاوم است.
۵. کنسرو ماهی
تا زمانیکه در قوطی کنسرو ماهی باز نشده باشد، طول عمر آن طولانی خواهد بود اما بهمحض باز شدن در آن، ماهی در معرض هوا و انواع باکتریها قرار میگیرد که ماندگاری آن را به چند روز محدود میکند.
۶. تخممرغ
ماندگاری تخممرغ بعد از اینکه آبپز شد بسیار کم شده و فقط یک هفته میتوان آن را در یخچال نگه داشت.
۷. کاهو
آب آن دسته از مواد خوراکی که پرآب هستند، در یخچال، تبخیر شده و وارد سلولهای باکتریها میشود و بهمرور ماده خوراکی را خراب میکنند. کاهو هم از این دسته خوراکیهاست که حتی در یخچال هم ماندگاری کمی دارد. البته اگر کاهوها را درون کاغذ فویل در یخچال نگهدارید تا ۳۰ روز باقی میماند.
۸. کلمبرگ
کلمبرگ حدود ۳ روز در یخچال تازه میماند و پس از آن شروع به پژمرده و نرم شدن میکند.
پیش از مصرف هر نوع مواد غذایی، حتی اگر در یخچال باشد، مراقب باشید که غذای فاسد مصرف نکنید.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
5 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
6 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]