متعادل کردن میزان لذت شیرین خود با یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم است. موارد زیر را هر زمانی که خواستید بعد از شام دسر بخورید به خاطر بسپارید: ۱. قند خون شما افزایش پیدا می‌کندمصرف دسرها، به ویژه دسرهایی که دارای قندهای تصفیه […]

- مضرات خوردن دسر بعد از شام

متعادل کردن میزان لذت شیرین خود با یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم است. موارد زیر را هر زمانی که خواستید بعد از شام دسر بخورید به خاطر بسپارید:

۱. قند خون شما افزایش پیدا می‌کند
مصرف دسرها، به ویژه دسرهایی که دارای قندهای تصفیه شده و کربوهیدرات بالایی هستند، می تواند منجر به افزایش سریع سطح قند خون شود. در نتیجه باعث می شود که پانکراس انسولین ترشح کند تا گلوکز افزایش یافته در جریان خون را تنظیم کند. با گذشت زمان، افزایش مکرر قند خون ممکن است به مقاومت به انسولین منجر شود که پیش زمینه ای برای ابتلا به شرایطی مانند دیابت نوع ۲ است.

۲. باعث افزایش وزن می‌شود
خوردن دسر بعد از شام کالری بیشتری به روتین روزانه شما می افزاید. تکنیک مدیریت وزن، در اصل حفظ تعادل ظریف بین کالری مصرف شده و سوزانده شده است و مصرف منظم دسرهای پر کالری بدون جبران افزایش فعالیت بدنی ممکن است در طول زمان منجر به افزایش وزن شدید شما شود.

۳. باعث نفخ و مشکلات گوارشی می‌شود
دسرها که اغلب سرشار از چربی و قند هستند می توانند روند هضم را کند و ناکارآمد کنند که می تواند منجر به احساس ناراحتی، نفخ و سوء هاضمه شود. انتخاب دسرهای سبک تر با میوه یا وعده های کوچکتر می تواند به کاهش این اثرات کمک کند.

۴. باعث بروز اختلالات خواب می‌شود
خوردن شیرینی نزدیک به زمان خوابتان می تواند کیفیت خواب شما را مختل کند؛ چرا که محتوای قند ممکن است باعث نوسانات سطح قند خون شود که منجر به بیقراری و مشکل در به خواب رفتن می شود. برای داشتن خواب بهتر، در طول روز دسر میل کنید و نزدیک به زمان خواب دسر مصرف نکنید.

۵. باعث عدم تعادل مصرف مواد مغذی می‌شود
اگر میل کردن دسر تبدیل به یک عادت معمولی بعد از شام شود، ممکن است باعث شود غذاهای مغذی بیشتری را که بدن شما برای سلامتی مطلوب نیاز دارد، حذف کرده و دسر را جایگزین آن کنید. داشتن یک رژیم غذایی متعادل برای تامین ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی ضروری برای سلامت کلی ضروری است.

در آخر
نوش جان کردن دسر بعد از شام اگر افراطی نباشد و در حد تعادل باقی بماند، می تواند تجربه ای لذت بخش باشد. برای به حداقل رساندن اثرات بالقوه سلامتی، دسرهایی با شکر تصفیه شده کمتر، کنترل اندازه وعده ها و لذت بردن از این خوراکی ها در اوایل عصر در نظر بگیرید. تعادل بین لذت های شیرین خود را با یک ماده مغذی حفظ کنید. فراموش نکنید که رژیم غذایی غنی و داشتن فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم است.

۴۷۲۳۶

منبع: خبـرآنلاین

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]