به گزارش زیرنویس به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران ، در دی ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور نشان می دهد که در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها؛ اقلام گوشت گوسفند با ۱۰.۹ درصد ، گوشت گاو یا […]
به گزارش زیرنویس به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران ، در دی ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور نشان می دهد که در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها؛ اقلام گوشت گوسفند با ۱۰.۹ درصد ، گوشت گاو یا گوساله با ٣.٩ درصد و”کنسرو تن ماهی با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه نان و غلات، اقلام رشته آش با ٣,۴ درصد و ماکارونی با ٢.٢ درصد و بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ۰.۷- درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٧,٨ درصد ، تخم مرغ ماشینی با ١.٩ درصد و کره پاستوریزه با ١,٧ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ٣.٢- درصد و روغن مایع با ١.٨- درصد است.
در گروه میوه و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ١٧,٢ درصد ، انار با ١٣.٩ درصد و کشش پلویی با ٧.٨ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ١۵.٩- درصد و پرتقال با ۴.۴- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ١٧,٧ درصد ، قارچ با ۴.٩ درصد و فلفل دلمه ای با ۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ١٣.۵- درصد و کدو سبز با ١.٩- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ٣,١ درصد ، چای خارجی بسته ای با ١.٨ درصد و رب گوجه فرنگی با ١.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ۰.۴- درصد و قند با ۰.۳- درصد است.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
2 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
3 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]