به گزارش زیرنویس، چهارشنبه سوری یکی از آیینهای پاک و جشنهای ایرانی است که از غروب آخرین سهشنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمهشب تا آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار میشود و برافروختن آتش و پریدن از روی آتش مشخصهٔ اصلی آن است. برترینها نوشت: این جشن، نخستین جشن از مجموعهٔ جشنها و مناسبتهای نوروزی است […]
به گزارش زیرنویس، چهارشنبه سوری یکی از آیینهای پاک و جشنهای ایرانی است که از غروب آخرین سهشنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمهشب تا آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار میشود و برافروختن آتش و پریدن از روی آتش مشخصهٔ اصلی آن است.
برترینها نوشت: این جشن، نخستین جشن از مجموعهٔ جشنها و مناسبتهای نوروزی است که با برافروختن آتش و برخی رفتارهای نمادین دیگر، بهصورت جمعی در فضای باز برگزار میشود. علاوه بر این سه غذای محبوب ایرانیها در این شب عبارت هستند از:
آش ابودردا؛ غذای مخصوص چهارشنبه سوری
یکی از آشهای سنتی ایرانی است که در چهارشنبه آخر سال به عنوان غذای مخصوص چهارشنبه سوری تهیه میشود. در قدیم زمانی که رشته را از خمیر درست میکردند همزمان مراسمی خاص با دعا و استغاثه به درگاه خداوند برگزار میشد و ضمن آماده کردن رشته، گلولههایی با آدمکهایی از همان خمیر میساختند و به نیت تک تک افراد خانواده در آش میریختند و پس از پختن آش این خمیرها را از آن خارج میکردند و به روی بام خانه میریختند که خوراک پرندگان شود و یا در آب میریختند که ماهیان بخورند و این به نیت خارج ساختن بیماری و باقیماندن سلامتی و خوشی بود سپس آش را بین همسایهها و فقرا تقسیم میکردند و سهمی نیز اعضای خانواده میخوردند. بعضی افراد متعقد هستند برای تهیه این آش کار سختی پیش رو ندارید و به راحتی میتوانید این آش خوشمزه را تهیه کنید.
رشته پلو؛ دومین غذای مخصوص چهارشنبه سوری
رشته پلو، یکی از غذاهای سنتی، خوش طعم و محبوب ایرانی است که در بسیاری از نقاط کشور به عنوان غذای مخصوص شب چهارشنبه سوری طبخ میشود. این غذا به دلیل ترکیبات ساده و در دسترس، از محبوبیت خاصی برخوردار است. طرز تهیه رشته پلو ساده و مواد آن کاملا در دسترس است. برای تهیه این غذای خوشمزه تنها به برنج و رشته پلویی نیاز دارید. رشته پلویی که در کارخانه بوداده میشود، شبیه به رشته آش و کمی نازکتر از آن است؛ اما بهدلیل داشتن سبوس بیشتر، رنگ تیرهتری دارد.
مرصع پلو؛ سومین غذای مخصوص چهارشنبه سوری
قدیمیترین غذای مخصوص چهارشنبه سوری، این پلوی خوش طعم و عطر و خوش رنگ است.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
5 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
6 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]