«تابناک با تو» – اسمش سسه، ولی یه غذاست! سریع و تند!» سس پیله یک غذای گیلکی خوشمزه است که با سرعت نور آماده میشود! هر آن اراده کنید و در یخچال را باز کنید تمام مواد لازم برای تهیه آن را خواهید داشت! پس برای امتحان کردن یک طعم جدید کمربندهایتان را محکم ببندید که […]
«تابناک با تو» – اسمش سسه، ولی یه غذاست! سریع و تند!» سس پیله یک غذای گیلکی خوشمزه است که با سرعت نور آماده میشود! هر آن اراده کنید و در یخچال را باز کنید تمام مواد لازم برای تهیه آن را خواهید داشت! پس برای امتحان کردن یک طعم جدید کمربندهایتان را محکم ببندید که قرار است بر آسمان مزهها پرواز کنیم! منظور از «پیله» هم همان باقلا یا لوبیا چیتی به صورت تازه است! مواد لازم را دقت بفرمایید.
شاید به نظر برسد سس پیله یک پیش غذاست، اما شما میتوانید آن را به عنوان یک غذای سبک هم میل بفرمایید! مهم این است که دست به تهیه آن بزنید! قدم اول است که برداشتنش سخت است، خوردن آن با لذتی که به شما میبخشد خیلی هم آسان است!
مواد لازم:
پیله پاچ باقلا یا لوبیا چیتی |
به مقدار لازم |
کره |
۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی |
یک قاشق غذا خوری |
شوید خشک |
۱ تا ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
زردچوبه |
به مقدار کافی |
سیب زمینی سرخ شده |
به مقدار دلخواه |
نعناع و ریحان تازه برای تزئین |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
پیلههای تازه باقلا یا لوبیا چیتی را پاک کنید، بشویید و نخ آنها را بگیرید (مانند نخود فرنگی!) و داخل یک قابلمه بریزید و روی آن را با آب پر کنید. حرارت گاز را هم کم کرده و با در بسته اجازه بدهید بپزند.
در این مدت که باقلا قرار است پخته شود شما بیکار نمانید. سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل دلخواهتان که میتواند خلالی نازک، خلالی درشت یا نگینی باشد خرد کنید. مجدد آنها را بشویید و آبکشی کنید و اجازه بدهید خشک بشوند.
در یک تابه روغن سرخ کردنی بریزید و مشغول سرخ کردن سیب زمینیها بشوید. بعد از اینکه این مرحله هم تمام شد آنها را از داخل تابه بردارید تا جذب روغنش کمتر صورت بگیرد.
در یک تابه دیگر قرار است سس این غذا را درست کنید. باز هم به مقداری روغن نیاز دارید و کمی هم کره به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. رب گوجه فرنگی را به مخلوط روغن و کره اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. شوید خشک را به رب اضافه کنید و آن را هم کمی تفت بدهید. عطر شوید فضا را پر کرده است، نه؟! به به! به دلخواه و در صورتی که دسترسی دارید میتوانید به جای نوع خشک، از شوید تازه هم استفاده کنید.
حالا نوبت به باقلاهای پخته میرسد. آنها را هم در این سس بریزید و ترکیب کنید و ۵ دقیقهای در کنار همدیگر اجازه بدهید تفت بخورند!
غذای شما آماده شد! باورتان میشود؟! سیب زمینیهای سرخ شده را در ظرف مخصوص سرو بریزید و سس پیله را که آماده کردید وسط آن ریخته و به هر شکلی که دوست دارید آن را تزیین کنید. اگر خیلی هم گرسنه هستید تزیین را بی خیال شوید. سیب زمینی را با سس مخلوط کنید و میل بفرمایید. این غذای ناب گیلانی نوش جانتان
چی شی
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
21 ساعت قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]