با توجه به پایان دوران سرپرست دبیری محمد مشهدی یاری و همچنین استعفای وی، حسین مطیعی سرپرست فدراسیون دوومیدانی امروز(چهارشنبه) طی حکمی پژمان معتمدی را به عنوان سرپرست دبیری این فدراسیون منصوب کرد.
در متن حکم معتمدی آمده است؛
نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی منصوب میشوید.
انتظار میرود پیگیری امور برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون و رسیدگی به امور جاری مورد اهتمام قرار گیرد.
امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه توجهات علی ابن موسی الرضا(ع) و با به کارگیری تمام ظرفیتها در جهت توسعه پایدار دوومیدانی گام بردارید.
گفتنی است سرپرست فدراسیون دوومیدانی همچنین با اهداء یک تابلو زرین از زحمات و تلاشهای محمد مشهدی یاری در طول دوران مسئولیت وی در این فدراسیون تشکر و قدردانی نمود.
لازم به ذکر است، پژمان معتمدی از جمله مربیان و مدرسین برجسته ورزش دووومیدانی است،که در حال حاضر به عنوان ریاست دانشکده تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی فعالیت می کند که در سوابق وی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی، مدرس ارشد کنفدراسیون دوومیدانی و فوتبال آسیا به عنوان برخی از فعالیتهای وی دیده میشود.
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
1 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
2 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]