خوردن این دمنوش‌‎ها را در فصل پاییز فراموش نکنید
خوردن این دمنوش‌‎ها را در فصل پاییز فراموش نکنید

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در فصل پاییز بیماری‌های سوداوی مثل انواع گرفتگی، واریس، بواسیر، گرفتگی عروق، سکته‌های قلبی و مغزی افزایش می‌یابد، گفت: خوردن دمنوش برگ به، مصطکی، بسفایج که ضد گرفتگی عروق و ضد سودا هستند توصیه می‌شود. سید ابوالفتح شیرمردی با اشاره به اینکه طبع فصل […]

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در فصل پاییز بیماری‌های سوداوی مثل انواع گرفتگی، واریس، بواسیر، گرفتگی عروق، سکته‌های قلبی و مغزی افزایش می‌یابد، گفت: خوردن دمنوش برگ به، مصطکی، بسفایج که ضد گرفتگی عروق و ضد سودا هستند توصیه می‌شود.

خوردن این دمنوش‌‎ها را در فصل پاییز فراموش نکنید

سید ابوالفتح شیرمردی با اشاره به اینکه طبع فصل پاییز سرد و خشک و سودازا است، اظهار کرد: در این فصل خوردن غذاهای سرد و خشک مانند گوشت گاو، غذاهای مانده، عدسی باید محدود شود و خوردن غذاهای گرم مانند گوشت گوسفند، گوشت شتر، لبو و چغندر، هویج، خاکشیر ناشتا با آب گرم، ماءالجبن آفتیمونی، ترشی‌یاشوری لگجی و خوردن دمنوش‌های گرم مثل دمنوش اسطوخودوس، بادرنجبویه، مرزنجوش توصیه می‌شود، البته  افرادی که فشارخون بالا دارند باید تحت نظر طبیب سنتی مصرف کنند.

وی افزود: پوشیدن البسه گرم، پیشانی بند، گذاشتن کلاه به سر و شال دور گردن و در شرایط خیلی سرد صبحگاهی زدن ماسک، روغن مالی داخل بینی، دور گردن و ملاج سر با روغن‌های گرم و خشک مثل کنجد برای سرد مزاجان توصیه می‌شود.

 شیرمردی ادامه داد: در صورتی که  افراد با طبع سوداوی شدید باشند، گذاشتن زالو تحت نظر طبیب سنتی پیشنهاد می‌شود.

وی اضافه کرد: در راستای پیشگیری از هر گونه سرماخوردگی و آنفلوآنزا (از هر نوعی) حجامت ماه اول پاییز حتی‌المقدور انجام گیرد.

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: افسردگی ناشی از فصل پاییز  که به دلیل سرد و خشک بودن فصل، طولانی شدن شب‌‎ها و باد سرد و خشک عارض می‌شود حتی‌المقدور از گیاهان دارویی فرح‌بخش مانند نسترن، فرنجمشک، گل گاوزبان، زعفران، عنبر الشهب و شربت مفرح ابریشمی استفاده شود.

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: میوه اصلی فصل پاییز انار است که  خاصیت ضد سودا و رقیق‌کننده خون دارد و تمام گروه‌های خونی به جز گروه خونی B می‌توانند به وفور میل کنند و مرکبات و سیب هم در کنار آن اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سوداوی دارند خوردن شربت معتدل سودا که هم منضج و هم مسهل سوداست توصیه می‌شود.

 محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: در این فصل  به دلیل افزایش سودای مغز و افزایش وسواس فکری خوردن یک نخود مصطکی روزانه به خصوص برای افراد وسواس فکری، وسواس بهداشت و وسواس نجاست الزامیست.

 وی با اشاره به اینکه سعی شود در فصل پاییز وعده اصلی غذا شب باشد و صبح و ناهار سبک میل شود، گفت: خوابیدن به موقع حدود ۱۰ الی ۱۱ شب توصیه می‌شود.

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در همه مزاج‌ها به خصوص سوداوی‌ها که مستعد ابتلا به صرع و تشنج هستند زیاد نگاه کردن به صفحه بسیار روشن موبایل که تحریک کننده صرع و اعصاب مغزیست مضر است و حتی المقدور باید با عینک‌های مخصوص طبی از مانیتور و صفحه موبایل یا لپ تاپ استفاده کنند.

 شیرمردی خاطرنشان کرد: یکی از عوارض فصل پاییز افزایش یبوست مزاجی است که با خوردن خاکشیر و آب جوش با کمی شیرینی صبح( ناشتا) بهبود پیدا می کند.

ایسنا

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]