انسیه خزعلی شامگاه ۱۴ مهرماه در اختتامیه جشنواره ملی نان در کرمان اظهار کرد: یکی از کارگروه‌های مهم این رویداد، کارگروه سفره و تغذیه خانواده است و یکی از محورهای مهم تغذیه در قوت غالب مردم ما نیز مسئله نان، کیفیت نان، چگونگی استفاده و پخت نان است. وی افزود: پشتیبانی از نانوایان صنعتی، محلی، […]

انسیه خزعلی شامگاه ۱۴ مهرماه در اختتامیه جشنواره ملی نان در کرمان اظهار کرد: یکی از کارگروه‌های مهم این رویداد، کارگروه سفره و تغذیه خانواده است و یکی از محورهای مهم تغذیه در قوت غالب مردم ما نیز مسئله نان، کیفیت نان، چگونگی استفاده و پخت نان است.

وی افزود: پشتیبانی از نانوایان صنعتی، محلی، خانگی و … باید مورد توجه دولت قرار گیرد و باید فرهنگسازی و پشتیبانی‌های لازم برای سلامت و ترویج فرهنگ تغذیه سالم داشته باشیم.

خزعلی ادامه داد: امیدواریم در یک سال پیش رو برنامه‌های آموزشی، مهارتی، کارگاهی، رویدادهای مختلف، فروشگاهی و نمایشگاهی در راستای تغذیه سالم در جنبه‌های مختلف سفره خانواده سوق یابد. 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: کرمان پیشقدم بوده و اولین رویداد نان که مهمترین غذا در سفره ایرانی است را برگزار کرده و لازم است فرهنگ نان کامل و سالم گسترش یابد.

او یادآوری کرد: بسیاری از بیماری‌ها به دلیل تغذیه نادرست است؛ لذا توجه به سلامت غذایی و چگونگی تغذیه الزامی است و خانم‌ها برای ایجاد این فرهنگ در محوریت قرار دارند.

خزعلی بیان کرد: برای فرهنگسازی تغذیه سالم باید همراهانی از کودکان و نوجوانان داشته باشیم تا بچه‌ها از کودکی به دنبال غذای سالم باشند و از خوراکی‌هایی که می‌تواند به سلامت آنان آسیب برساند پرهیز کنند.

او تصریح کرد: مهمترین کار برای ما در جامعه، فرهنگسازی برای خانواده است که از تغذیه شروع کردیم و در رویدادهای ۹ گانه‌ای به مسئله فرهنگ ناملموس خواهیم پرداخت. همچنین به نقش رسانه در خانواده و مسائلی مانند مد و لباس، بازی، محیط زیست، تربیت، مهارت در خانواده و … پرداخته خواهد شد که برای تحقق آن به همکاری همه نیاز داریم تا بتوانیم در مدت مطلوب و مناسب، خانواده را به استاندارد لازم برسانیم.

معاون رئیس جمهور با تاکید برآنکه مطالبات مرتبط به صنعت نان را پیگیری می‌کنیم، گفت: بیمه خانم‌هایی که در صنعت نان فعال هستند را پیگیری می‌کنیم زیرا برخی بانوان معیشت خود را از طریق نانوایی تامین می‌کنند. همچنین نانوایی های صنعتی و محلی باید مورد حمایت قرار گیرند که البته این حمایت‌ها براساس شرایط آنها و التزامشان به سلامت نان خواهد بود.

او ادامه داد: استاندارد نان باید مورد توجه قرار گیرد و به سمت نان کامل پیش برویم و مقدمه‌ای باشد برای سایر مواد غذایی که باید مورد توجه قرار گیرد. سازمان استاندارد نیز باید با دقت بیشتری برای جامعه برنامه‌ریزی کند.

خزعلی بیان کرد: پشتیبانی ویژه از بانوان خواهیم داشت. خانم‌هایی که به عنوان یک شغل خانگی به نانوایی و به پخت نان نگاه می‌کنند باید از نظر تسهیلاتی و دادن سهیمه و آموزش مورد حمایت قرار گیرند و بانوانی که نانوایی اداره می‌کنند نیز از طرف معاونت زنان پشتیبانی خواهند شد.

منبع: ایسنا

منبع خبر: رکنـا

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]