طرز تهیه سیرابی خوشمزه با فرمول رستورانی که یک غذای مقوی برای شام و ناهار محسوب می‌شود، ادویه و مواد لازم سیرابی را می‌طلبد. طرز تهیه سیرابی به روش‌های مختلف انجام می‌شود، از طرز تهیه سیرابی ترکیه‌ای تا سیرابی تبریزی که با رب و بدون آن طبخ می‌شود جزو محبوب‌ترین روش‌های پخت سیرابی […]

 

  طرز تهیه سیرابی خوشمزه با فرمول رستورانی که یک غذای مقوی برای شام و ناهار محسوب می‌شود، ادویه و مواد لازم سیرابی را می‌طلبد.

طرز تهیه سیرابی به روش‌های مختلف انجام می‌شود، از طرز تهیه سیرابی ترکیه‌ای تا سیرابی تبریزی که با رب و بدون آن طبخ می‌شود جزو محبوب‌ترین روش‌های پخت سیرابی است، ولی این‌ها تنها رسپی‌های این غذای مقوی نیستند و حتما شنیده اید که سیرابی را با برنج هم سرو می‌کنند یا سیرابی سرخ شده که خود یک غذای ویژه محسوب می‌شود.

خوراک سیرابی که در این بخش از آموزش آشپزی با آن آشنا می‌شوید، از انواع غذا‌های ایرانی مقوی و لذیذ است و شما می‌توانید این خوراک خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید تا به سوال ناهار چی درست کنم و شام چی بپزم همیشگی خود، پاسخ مناسبی داده باشید.

مواد لازم خوراک سیرابی با پیاز ریزه

طرز تهیه خوراک سیرابی خوشمزه بازاری + ادویه سیرابی

طرز تهیه خوراک سیرابی خوشمزه بازاری + ادویه سیرابی

طرز تهیه خوراک سیرابی بازاری با پیاز ریزه

پیاز‌ها را خرد کرده و سپس در یک قابلمه با کمی روغن پیاز‌ها را خوب تفت دهید تا کمی کاراملی رنگ شوند.

سپس فلفل‌ها را ریز و به پیاز اضافه کنید.

ادویه سیرابی شامل زرد چوبه، نمک، زیره، برگ بو، زنجبیل، دانه فلفل، دارچین را روی پیاز ریخته و خوب تفت دهید تا کاملا پیز طعم این ادویه‌ها را به خود جذب کند. مواد را از قابلمه به ظرف دیگری انتقال دهید.

در این مرحله از پخت خوراک سیرابی خوشمزه، در ظرف جداگانه دیگری سیرابی‌هایی که تهیه کرده اید و آن را تمیز شسته را با کمی سرکه و آب بخیسانید. بعد از مدتی سیرابی‌ها را دوبار بشورید و با کمک از یک قیچی آن را به اندازه‌های دلخواهتان برش بزنید.

سیرابی‌های خورد شده را درون قابلمه‌ای که ادویه‌ها را با پیاز تفت داده بودید بریزید و در آن مقداری آب به همراه کمی سرکه و نمک بیافزاید. بگذارید تا سیرابی‌ها خوب بپزند بعد از مدتی شکر را به سیرابی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خرواک سیرابی شما طعم خوبی بخود بگیرد.

سپس پیاز‌هایی که با ادویه سیرابی ترکیب کرده بودید را به سیرابی خوشمزه خود اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی مواد پیاز و ادویه به خورد سیرابی برود.

بعد از اضافه کردن پیاز اجازه دهید حدود نیم ساعت دیگر سیرابی بجوشد و بعد از آن شیر نارگیل را به آن اضافه کنید.

هنگام سرو این غذای نونی خوشمزه می‌توانید از تکه‌های لیمو استفاده کنید تا خوراک سیرابی خانگی شما طعم بهتری بگیرد.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سیرابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.

طرز تهیه سیرابی را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع:نمناک

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]