ادویه کاری طبعی گرم دارد و با ذائقه‌ی بیشتر افراد جور درمی‌آید. البته که آشپز حرفه‌ای کسی است که بتواند از ادویه‌ها در جای مناسب خودشان استفاده کند. اما این چیزی از ارزش‌های «کاری» کم نمی‌کند! ادویه کاری از ترکیب چندین و چند چاشنی و ماده غذایی تهیه می‌شود. معمولا در تمام فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها […]

ادویه کاری طبعی گرم دارد و با ذائقه‌ی بیشتر افراد جور درمی‌آید. البته که آشپز حرفه‌ای کسی است که بتواند از ادویه‌ها در جای مناسب خودشان استفاده کند. اما این چیزی از ارزش‌های «کاری» کم نمی‌کند!

طرز تهیه ادویه کاری در منزل

ادویه کاری از ترکیب چندین و چند چاشنی و ماده غذایی تهیه می‌شود. معمولا در تمام فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها موجود است، اما واقعیت این است که اگر بتوانید هر نوع ادویه ترکیبی را خودتان در منزل آماده کنید خیلی بهتر است، چون دقیقا همان چیزی که باید به دست می‌آورید و تازه‌تر و طبیعی‌تر هم خواهد بود.

برای درست کردن ادویه کاری چندان به سختی نخواهید افتاد! مواد لازم را یادداشت کنید که همه با هم باید یک گردش علمی بروند!

مواد لازم:

زردچوبه ۱۰۰ گرم

لیموترش خشک برش خورده ۲۰ گرم

دارچین ۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خشک ۲۰ گرم

رازیانه ۲۰ گرم

زیره سبز ۲۰ گرم

گل محمدی ۲۰ گرم

پودر سیر ۳۰ گرم

پودر پیاز ۵۰ گرم

جوز هندی یک عدد

فلفل سیاه ۳۰ گرم

زنجبیل ۲۰ گرم

زعفران یک قاشق چایخوری

دانه خردل ۳۰ گرم

گل‌پر سبز ۵۰ گرم

طرز تهیه:

مهم‌ترین کار شما تنظیم وزن این ادویه‌هاست! همه را با هم داخل آسیاب یا خردکن بریزید و یک چرخ و فلک سواری نصیبشان بکنید! پودری که از ترکیب این میزان مواد به دست می‌آید ادویه کاری فوق‌العاده خوش عطر شما خواهد بود که برای مزه‌دار کردن غذاهایتان آماده به کار است!

خواص ادویه کاری:

آنتی اکسیدان دارد و با سلول‌های سرطانی مقابله می‌کند.

باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می‌شود و در نتیجه کاهش وزن و لاغری را در پی دارد.

تنظیم هورمون‌های زنانه را برعهده می‌گیرد.

قدرت ضدعفونی‌کنندگی بالایی دارد.

راهنمایتو

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]