شکلاتهای بستهبندی شده ماندگاری طولانیتری دارند، اما درست نگهداری نکردن آنها میتواند بر طعم و کیفیت آن تأثیر بگذارد و منجر به پوسیدگی سریع شود. در این مطلب به چند نکته ساده اشاره کردهایم که به شما کمک میکند بررسی کنید آیا شکلاتی که میخورید فاسد شده یا خیر. نگهداری در جای خشک شکلات را […]
شکلاتهای بستهبندی شده ماندگاری طولانیتری دارند، اما درست نگهداری نکردن آنها میتواند بر طعم و کیفیت آن تأثیر بگذارد و منجر به پوسیدگی سریع شود.
در این مطلب به چند نکته ساده اشاره کردهایم که به شما کمک میکند بررسی کنید آیا شکلاتی که میخورید فاسد شده یا خیر.
نگهداری در جای خشک
شکلات را باید در یک محیط خنک و خشک با دمای ثابت، به طور ایده آل بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. از قرار دادن آن در معرض گرما یا سرمای شدید خودداری کنید، زیرا نوسانات دما میتواند باعث شود سطح شکلات سفید شده و ظاهری پودری پیدا کند که نشان دهنده خراب شدن شکلات است.
دوری از رطوبت
شکلات به رطوبت حساس است که نیاز به نگهداری مناسب دارد. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت باید آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کرد یا در پلاستیک یا فویل بسته بندی کرد. هنگامی که شکلات در معرض رطوبت قرار میگیرد، ممکن است به سرعت فاسد شود.
بیشتربخوانید
نگهداری دور از بوهای تند
شکلات به راحتی بوهای اطراف خود را جذب میکند، بنابراین بهتر است آن را به دور از مواد غذایی با بوی تند، ادویهها یا مواد شیمیایی نگهداری کنید. آن را در مکانی نگهداری کنید که بوی ناخواسته را نگیرد.
بررسی تاریخ انقضا
اکثر محصولات شکلاتی بسته بندی شده تجاری دارای تاریخ انقضا هستند، که تضمین میکند بعد از این تاریخ شکلات برای مصرف نامناسب است.
بسته بندی درست
بستهبندی شکلاتهایی که در معرض هوا و رطوبت قرار دارند، ضروری است. اگر میخواهید شکلات را برای مدت طولانی ذخیره کنید، میتوانید از یک کیسه پلاستیکی یا ظرف دربسته استفاده کنید و آن را در عمق فریزر قرار دهید.
منبع: همشهری
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
1 روز قبلچرا چربی بازو مهم است؟
2 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]