اسیدهای چرب امگا ۳ اهمیت ویژهای دارند. زیرا بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد. بنابراین باید این چربیها را از طریق غذاها بهدست آورد. خرفه چربی زیادی ندارد، ولی بخش قابلتوجهی از چربی آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ است. خرفه محتوی دو شکل اسیدهای چرب امگا ۳ یعنی آلفالینولئیک اسید (ALA) و ایکوساپنتانوییک اسید […]
اسیدهای چرب امگا ۳ اهمیت ویژهای دارند. زیرا بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد. بنابراین باید این چربیها را از طریق غذاها بهدست آورد. خرفه چربی زیادی ندارد، ولی بخش قابلتوجهی از چربی آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ است.
خرفه محتوی دو شکل اسیدهای چرب امگا ۳ یعنی آلفالینولئیک اسید (ALA) و ایکوساپنتانوییک اسید (EPA) است.
به گزارش زیرنویس به نقل از صد آنلاین ، ۹۳٪ از این گیاه گوشتی را آب تشکیل میدهد. خرفه احتمالا بومی مناطق مدیترانه بوده، اما امروزه از آن در اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا بهطور عمده استفاده میشود. خرفه ساقههای کوچکِ قرمز و برگهای سبز دارد.
این گیاه طعم ترش و نمکی دارد و شبیه اسفناج و آبتره است. تمام گیاه شامل برگها، ساقه، گلها و تخم خرفه خوراکی هستند و هزاران سال است که برای موارد مختلف از آنها استفاده میشود.
اسیدهای چرب امگا ۳ اهمیت ویژهای دارند. زیرا بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد. بنابراین باید این چربیها را از طریق غذاها بهدست آورد. خرفه چربی زیادی ندارد، ولی بخش قابلتوجهی از چربی آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ است.
خرفه محتوی دو شکل اسیدهای چرب امگا ۳ یعنی آلفالینولئیک اسید (ALA) و ایکوساپنتانوییک اسید (EPA) است. آلفالینولئیک اسید در بسیاری از گیاهان یافت میشود، ولی ایکوساپنتانوییک اسید بیشتر در فرآوردههای جانوری (مانند ماهیهای چرب) و جلبک یافت میشود. در مقایسه با سایر سبزیجات، مقدار آلفالینولئیک اسید موجود در خرفه بسیار چشمگیر است.
مقدار آلفالینولئیک اسید موجود در خرفه ۵ تا ۷ برابر اسفناج است. جالب است بدانید که خرفه محتوی مقدار مناسبی از ایکوساپنتانوییک اسید است. این چربی امگا ۳ در بدن فعالتر از آلفالینولئیک اسید بوده و علاوهبر جانوران، بیشتر در گیاهانی یافت میشود که در خشکی نمیرویند (گیاهان آبی).
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
10 ساعت قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]