درست بیش از ۸۰ سال پیش، یک هواپیمای بمب‌افکن آمریکایی با کمک‌خلبانی مشترک ستوان دوم گیلبرت هالدین مایرز بر فراز سیسیل ایتالیا به گلوله بسته شد و سقوط کرد. مایرز که پس از سقوط هیچ کجا پیدا نشد، در عمل مفقود اعلام شد. حالا با استفاده از تکنیک‌های تخصصی در حوزه پزشکی قانونی، مایرز پیدا […]

درست بیش از ۸۰ سال پیش، یک هواپیمای بمب‌افکن آمریکایی با کمک‌خلبانی مشترک ستوان دوم گیلبرت هالدین مایرز بر فراز سیسیل ایتالیا به گلوله بسته شد و سقوط کرد. مایرز که پس از سقوط هیچ کجا پیدا نشد، در عمل مفقود اعلام شد. حالا با استفاده از تکنیک‌های تخصصی در حوزه پزشکی قانونی، مایرز پیدا شده است.

یک خلبان مفقودالاثر بعد از ۸۰ سال پیدا شد!

هواپیمای حامل مایرز ۲۷ ساله و پنج خدمه نیروی هوایی ارتش آمریکا در ژوئیه ۱۹۴۳ حدود ۰.۸ کیلومتریفرودگاه اسیاکا در جزیره سقوط کرد و هیچ یک از خدمه آن زنده نماند. این منطقه جایی بود که تیم بازیابی و شناسایی تلفات جنگی دانشگاه کرانفیلد و جستجوی اسیران جنگی مفقودشده ایالات متحده، برای یافتن بقایای مایرز روی آن تمرکز کرده بود.

تیم CRICC متشکل از ۲۰ کارشناس پزشکی قانونی، مسئول فرآیند دقیق حفاری محل سقوط هواپیما بودند. دیوید اریکسون، مدرس ارشد باستان‌شناسی و مردم‌شناسی موسسه پزشکی قانونی کرانفیلد، در بیانیه‌ای گفته است: «در طول عملیات، ما زمین را به طور سیستماتیک حفاری کردیم و هر قطعه‌ای را که احتمال می‌دادیم استخوان یا شواهد دیگری باشد بررسی کردیم.»

«در محیط‌های چالش‌برانگیز مانند سایت حفاری در سیسیل، تیم ما از غربالگری مرطوب استفاده کرد، فرآیندی که در آن، مواد حفاری‌شده برای جداسازی و تجزیه و تحلیل بقایای انسانی و مصنوعات، از آب عبور داده می‌شوند.»

نهایتا این تیم در کنار قطعات لاشه هواپیما، با موفقیت بقایای انسان را پیدا کرد. سپس این بقایا به آزمایشگاه DPAA فرستاده شد که تصور می‌شود بزرگترین و متنوع‌ترین کتابخانه شناسایی اسکلت در جهان است. آنجا، انسان‌شناسان پزشکی قانونی تجزیه و تحلیل DNA انجام دادند و همراه با شواهد انسان‌شناسی یافت‌شده توسط تیم مانند وسایل شخصی، تایید کردند این بقایا متعلق به مایرز است.

یک خلبان مفقودالاثر بعد از 80 سال پیدا شد!

اریکسون گفته است: «بازیابی بقایای ستوان دوم مایرز نه تنها تدفین کامل نظامی او را تسهیل می‌کند، بلکه به خانواده اجازه می‌دهد هر گونه وسایل شخصی پیداشده او را دریافت کنند». مایرز در ۱۰ نوامبر در سن‌پترزبورگ فلوریدا به خاک سپرده شد.

بیش از ۷۲۰۰۰ پرسنل آمریکایی در جنگ جهانی دوم هنوز شناسایی نشده‌اند، اگرچه تصور می‌شود ۳۹۰۰۰ نفر آنها قابل‌بازیابی هستند. با این حال برای تحقق بازیابی آنها چالش‌هایی وجود دارد.

نیکلاس مارکز گرانت، انسان‌شناس پزشکی قانونی در موسسه پزشکی قانونی کرانفیلد، توضیح می‌دهد: «گاهی‌اوقات حفاری‌هایی مانند این نمی‌تواند چیزی به همراه داشته باشد یا مبهم باقی می‌ماند. افزون بر این، شرایط تحت تاثیر استفاده از زمین پس از حادثه است. در مناطقی که شخم زدن رخ داده یا زمین تغییر کرده، اکتشافات به قطعات کوچک محدود می‌شود.»

با این حال، مارکز-گرانت می‌گوید گاهی‌اوقات، همان قطعات کوچک، قطعه کلیدی پازل شناسایی می‌شوند. بازیابی و شناسایی مایرز نشان داد که واقعاً می‌توان کسانی را که مفقود شده و در درگیری‌ها جان باختند، پیدا کرد.

فرادید

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]