تمیز کردن مسواک پس از استفاده، تنها با آب کافی نیست، چرا که مسواک سنتی و همچنین برقی نیاز به تمیز کردن عمیق و استریل کردن دارد. در ادامه، راهکارهایی ساده برای استریل کردن مسواک، قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.   پس از پایان کار مسواک زدن، موهای مسواک را به مدت ۱۵ ثانیه […]

تمیز کردن مسواک پس از استفاده، تنها با آب کافی نیست، چرا که مسواک سنتی و همچنین برقی نیاز به تمیز کردن عمیق و استریل کردن دارد. در ادامه، راهکارهایی ساده برای استریل کردن مسواک، قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

 

پس از پایان کار مسواک زدن، موهای مسواک را به مدت ۱۵ ثانیه با آب گرم شستشو دهید تا باقی‌مانده‌ی خمیر دندان، از روی مسواک پاک شود. اگر مسواک شما برقی است، سر آن را جدا کرده و به صورت عمودی زیر شیر آب بگیرید و آن را بشویید.

 

با این راهکارهای ساده، مسواک خود را استریل کنید

 

با انگشت شست، روی موهای مسواک، فشار ملایمی ایجاد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس مسواک را به حالت عمودی قرار دهید تا کاملا خشک شود.

 

به این نکته توجه کنید که پوشاندن سر مسواک در هنگام نگهداری از آن، مناسب نیست چرا که باعث تجمع باکتری و قارچ خواهد شد.

 

در مورد مسواک برقی نیز لازم است سر مسواک را جدا از دسته نگهداری کنید.

 

پس از شستشوی ساده‌ی مسواک، نوبت به استریل کردن آن است. برای این کار، چند دستورالعمل وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

 

 

یک دهانشویه آنتی باکتریال انتخاب کنید و مقدار کافی از آن را در یک فنجان یا کاسه ریخته و برس مسواک را به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید.

اگر دهانشویه در دسترس نداشتید، نصف فنجان آب، دو قاشق غذاخوری سرکه سفید و یک قاشق چایخوری جوش شیرین را مخلوط کنید. چند ثانیه صبر کنید و سپس برس مسواک را به مدت سی دقیقه در این محلول قرار دهید. پس از گذشت این زمان، مسواک را با آب گرم بشویید.

به مقدار مساوی سرکه سیب و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و برس مسواک را به مدت ۱۵ دقیقه در آن خیس کنید. پس از خارج کردن مسواک از این محلول، آن را به مدت ۱۵ دقیقه در آّب معمولی قرار دهید و سپس خارج کرده و خشک کنید.

 

گفتنی است، بهتر است حتما هر سه یا چهار ماه، مسواک خود را تعویض کنید.

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]