سیر خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده برای کاهش سطح کلسترول خون، کنترل فشار خون پایین و بالا، درمان مشکلات قلبی، تحریک جریان خون، جلوگیری از حملات قلبی استفاده می‌شود.   مصرف سیر باعث کنترل کلسترول، جلوگیری از تولید هورمون آنژیوتنسین دو و ریلکس کردن رگ‌های […]

 سیر خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده برای کاهش سطح کلسترول خون، کنترل فشار خون پایین و بالا، درمان مشکلات قلبی، تحریک جریان خون، جلوگیری از حملات قلبی استفاده می‌شود.

 

فواید مصرف سیر پخته

مصرف سیر باعث کنترل کلسترول، جلوگیری از تولید هورمون آنژیوتنسین دو و ریلکس کردن رگ‌های خونی خواهد شد. ظاهراً سیر می‌تواند در طول ۲۴ ساعت به بهبود بدن کمک کند. از نظر متخصصان مصرف ۶ حبه سیر به طور روزانه می‌تواند فواید زیادی برای بدن داشته باشد.

مصرف سیر پخته چه خواصی دارد؟

ساعت اول _ در ساعت اولیه سیر در شکم هضم می‌شود و بدن را تغذیه رسانی می‌کند.

بین ساعت ۲ تا ۴ بدن شروع به تخریب سلول‌های سرطانی و رادیکال‌های آزاد آسیب دیده می‌کند.

بین ساعت ۴ تا ۶ _ بدن متابولیسم خود را آغاز می‌کند و خواص مفید آن را به اجرا در می‌آورد. همچنین به دفع مایعات و چربی‌های اضافی در بدن می‌پردازد.

بین ساعت ۶ و ۷ _ خواص آنتی باکتریال سیر شروع به ظهور می‌کند و می‌تواند باکتری‌های موجود در بدن را از بین ببرد.

بین ساعت ۶ تا ۱۰ _ مواد مغذی آن، تاثیرات خود را بر روی سلول‌ها می‌گذارند.

بین ساعت ۱۰ تا ۲۴_ اگر در این ساعات سبزیجاتی هم مصرف شود، بدن می‌تواند پاکسازی عمیقی را انجام دهد که فواید زیر را به همراه خواهد داشت:

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت استخوان‌ها

تنظیم سطح فشار خون

طولانی کردن عمر سلول‌ها

از بین بردن خستگی

تنظیم کلسترول

جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی

جلوگیری از ورود فلزهای سنگین به بدن

تقویت بدن ورزشکاران

پاکسازی رگ‌ها

افزایش استقامت

کمک به تناسب و زیبایی اندام

سیر یکی از ویتامین‌ها است که سلامت شما و از بین بردن سموم بدن در طولانی مدت را تضمین می‌کند.

 

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]