به گزارش زیرنویس، بهترین صبحانه بلغمی ها برای رفع چربی و رفع بلغم عبارتست از: خرما و ارده، شیربرنج با دارچین، شیره انگور و خرما و ارده، حلیم، کره محلی، حریره بادام، عسل. اهمیت وعده صبحانه صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده های غذایی است. هنگامی که صبح از خواب بلند می شوید بدن شما کاملاً […]

به گزارش زیرنویس، بهترین صبحانه بلغمی ها برای رفع چربی و رفع بلغم عبارتست از: خرما و ارده، شیربرنج با دارچین، شیره انگور و خرما و ارده، حلیم، کره محلی، حریره بادام، عسل.

اهمیت وعده صبحانه

صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده های غذایی است. هنگامی که صبح از خواب بلند می شوید بدن شما کاملاً به انرژی نیاز دارد. در غیر این صورت برای فعالیت مفید در ادامه روز با مشکل مواجه خواهد شد.

افرادی که وعده صبحانه خود را نادیده می گیرند، معمولاً در وعده نهار دچار پرخوری می شوند و همین مسئله باعث افزایش وزنه آن‌ها در درازمدت خواهد شد.

صبحانه باعث می شود که سوخت و ساز بدن شما تنظیم شود و بسیاری از مشکلات جسمی، روحی و گوارشی شما برطرف شود. بخش عمده ای از مشکلات جسمی ناشی از مشکلاتی است که در معده رخ می دهد. بخش عمده مشکلات معده نیز ارتباط مستقیمی با وعده صبحانه دارد.

اما افراد بلغمی چه صبحانه ای بهتر است مصرف کنند؟ جواب این سؤال را در ادامه خواهیم یافت.

بهترین صبحانه برای بلغمی ها

افراد بلغمی بهتر است تا جای ممکن لبنیات را در وعده صبحانه کاهش دهند. بهترین صبحانه نوشیدنی های گرم با مقداری دارچین است. همچنین حریره بادام و شیر برنج نیز توصیه می شود. انواع شکلات و به خصوص شکلات صبحانه دارای طبع گرم است و برای افراد بلغمی گزینه مناسبی به شما می رود.

ارده، شیره خرما و انگور و عسل نیز برای صبحانه این افراد مناسب است. تخم مرغ عسلی، پنیر با گردو (یا زیره) و شیر گرم شده به مقدار کم با عسل (یا گلاب) نیز برای افراد بلغمی گزینه خوبی است.

نوشیدن چای، قهوه و نسکافه در وعده صبحانه توصیه نمی شود. می توانید از میوه های تازه و سبزیجات در وعده صبحانه استفاده کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه

یکی از غذاهایی که برای افراد بلغمی جذاب است و مصرف آن نیز مشکلی ندارد، شکلات صبحانه است. شکلات صبحانه طعم دلپذیری دارد و بیشتر افراد آن را دوست دارند. ممکن است علاقه داشته باشید شکلات صبحانه خالص را خودتان در منزل تهیه کنید. مواد زیر را آماده کنید:

    پور کاکائو – یک لیوان

    شیر کم چرب – یک لیتر

    شکر – یک لیوان

    کره پاستوریزه – ۵۰ گرم

ابتدا پودر کاکائو و شکر را به خوبی ترکیب کنید. شیر را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. سپس ترکیب را روی اجاق بگذارید تا زمانی که نزدیک به مرحله جوشیدن می رسد. در تمام مرحله گرم شدن باید آن را هم بزنید تا ته نگیرد و مخلوط شما گلوله نشود.

شعله را بسیار کم کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا غلظت آن بالا رود. این مرحله ممکن است نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول بکشد. اکنون کره را اضافه کنید تا ذوب شود. سپس به هم زدن روی شعله ملایم ادامه می دهیم تا دوباره غلظت مخلوط بالا رود. شکلات صبحانه شما آماده است. نوش جان.

منبع خبر: رکنـا

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]