به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، کار جدید مطالعاتی بر روی تعامل بین تشکیل جامدات در اتمسفر و اتفاقی که پس از پایان آنها در دریاچه‌ها رخ می‌دهد متمرکز بود؛ ترکیبات آلی زیادی در جو غلیظ ماه تشکیل می‌شود که برخی از آنها بر روی تپه‌های شنی و رودخانه‌ها و دریاها می‌ریزند. سوال این است […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، کار جدید مطالعاتی بر روی تعامل بین تشکیل جامدات در اتمسفر و اتفاقی که پس از پایان آنها در دریاچه‌ها رخ می‌دهد متمرکز بود؛ ترکیبات آلی زیادی در جو غلیظ ماه تشکیل می‌شود که برخی از آنها بر روی تپه‌های شنی و رودخانه‌ها و دریاها می‌ریزند. سوال این است که آیا آنها غرق می‌شوند؟ خیر تا زمانی که به اندازه کافی متخلخل باشند.

Xinting Yu، نویسنده اصلی، از دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو، در مقاله‌ای گفت: “من می‌خواستم این موضوع را بررسی کنم که آیا جزایر جادویی واقعاً می‌توانند مواد آلی باشند که روی سطح شناور هستند یا خیر.”

بسیاری از مولکول‌های آلی ساده پس از تشکیل در جو تیتان به صورت جامد فرود می‌آیند، از جمله مولکول‌هایی مانند بنزن؛ متان و اتان مایعی که رودخانه‌ها و دریاچه‌ها را تشکیل می‌دهند، کشش سطحی کمی دارند، بنابراین جامدات برای شناور شدن روی آنها تلاش می‌کنند.

رازگشایی از جزایر ناپدید شونده قمر زحل/ بیگانگان ما را از وجودشان با خبر می‌کنند؟

یو گفت:”برای دیدن جزایر جادویی، آنها نمی‌توانند برای یک ثانیه شناور شوند و سپس غرق شوند. آنها باید برای مدتی شناور باشند، اما نه برای همیشه.”

مدل جدید دانشمندان، به جامدات متخلخل مانند سنگ پوکه نگاه می‌کند، پر از سوراخ‌ها یا لوله‌هایی که متان می‌تواند به آرامی در آنها نفوذ کند، که به این جامدات اجازه می‌دهد تا بر روی ویژگی‌های مایع تیتان شناور شوند. جزایر جادویی نه تنها در وسط دریاچه‌ها بلکه در کنار سواحل تشکیل می‌شوند، جایی که می‌توانند شناور شوند به اندازه قابل توجهی رشد کنند.

این تیم در مقاله نوشت:«با بررسی مدت زمان شناور بودن مواد برای هر سناریو، مطالعه ما نشان می‌دهد که جزایر جادویی ممکن است از تکه‌های بزرگ جامدات آلی متخلخل ساخته شده باشند و این همه ماجرا نیست. وجود یک پوشش جامد منجمد روی سطح دریاچه‌ها و رودخانه‌ها به توضیح صافی آنها کمک می‌کند و معمای دوم را حل می‌کند.»

منبع: iflscience

۲۲۷۲۲۷

منبع: خبـرآنلاین

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]