به گزارش زیرنویس به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه آلمان نسبت به وضعیت انسانی در غزه به شدت ابراز نگرانی کرد و گفت: «ما عمیقاً نگران وضعیت ناامید کننده ساکنان خان یونس در جنوب غزه هستیم.» به گفته وزیر امور خارجه آلمان، قوانین بین المللی بر حق دفاع از خود حاکم است و اسرائیل […]

به گزارش زیرنویس به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه آلمان نسبت به وضعیت انسانی در غزه به شدت ابراز نگرانی کرد و گفت: «ما عمیقاً نگران وضعیت ناامید کننده ساکنان خان یونس در جنوب غزه هستیم.»

به گفته وزیر امور خارجه آلمان، قوانین بین المللی بر حق دفاع از خود حاکم است و اسرائیل باید از آنها تبعیت کند، اما در جنگ‌ها اقدامات بیش از دفاع از خود هیچ توجیهی ندارد.

وزیر خارجه آلمان همچنین افزود که اسرائیل باید اجازه دهد کمک‌های بشردوستانه بیشتری وارد غزه شود و عملیات نظامی در غزه را کنترل و محدود کند.

این مقام ارشد آلمانی همچنین خواستار آتش بس در غزه به دلایل بشردوستانه و تا زمان آزادی گروگان‌ها شد.

این در حالی است که برخی رسانه‌های عبری زبان از طرح آتش بس مورد نظر حماس در غزه سخن به میان آورده‌اند.

در همین ارتباط نیز، الجزیره به نقل از کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس حماس شامل خروج کامل اسرائیل از نوار غزه و آتش بس کامل است.

براساس طرح حماس نرخ آزادی در بخش بشردوستانه هم آزادی ۱۰۰ زندانی به ازای هر اسیر اسرائیلی است.

کانال ۱ عبری هم در گزارشی مشابه گفته است که پیشنهاد آتش بس حماس شامل دوره‌های آتش بس بین یک مرحله و مرحله دیگر است که تقریباً دو ماه تمدید می‌شود و این طرح همچنین شامل یک آتش بس بین ۱۰ تا ۱۴ روز قبل از آزادی زندانیان است.

کانال ۱۲ عبری هم گزارش داده است که «کابینه جنگ تل آویو» در مورد پیشنهاد حماس برای معامله بحث و گفتگو می‌کند.

روز گذشته نیز خانواده‌های اسرای اسرائیلی مجدداً در تل آویو دست به تظاهرات زده و خیابان ایالون را بسته و خواستار اقدام فوری برای آزادی اسرا در غزه شدند.

از سوی دیگر نمرود شفر مسئول سابق دایره برنامه ریزی در ارتش رژیم صهیونیستی گفت: در حالی که دهها اسیر اسرائیلی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، نتانیاهو مواضع نادرستی با هدف کارشکنی از توافق تبادل اتخاذ کرده است.

وی افزود: نتانیاهو به جای اینکه نگران جان اسیران باشد نگران آینده سیاسی خود است. آیزنکوت و گانتز با اقدامات جنون آمیز همراهی نمی‌کنند.

در شرایطی که کابینه جنگ نتانیاهو زیر فشار داخلی و خارجی به خاطر نسل کشی در غزه است؛ انتقادات از کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به خاطر شکست در آزادی اسرای صهیونیست افزایش یافته و این روزها، سرزمین‌های اشغالی صحنه تظاهرات علیه کابینه است.

در همین ارتباط، «موشه یعلون» از وزاری اسبق جنگ این رژیم، از قصد کابینه رژیم اسرائیل بر تداوم جنگ و رها کردن مذاکرات آتش بس و در اولویت قرار ندادن آزادی اسرای صهیونیست انتقاد کرد.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه در حالی به یکصد و یازدهمین روز خود رسیده که این رژیم در سردرگمی محض کشتار مردم بی دفاع غزه را ادامه داده و مورد پیگرد و محکومیت کشورهای جهان قرار گرفته است.

۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی مصادف با ۱۵ مهر ۱۴۰۲ روز ویژه‌ای در تاریخ معاصر جهان و بالاخص در تاریخ منطقه غرب آسیا به شمار می‌آید. عملیات طوفان الاقصی، این روز را بیش از هر روز دیگری در تاریخ مقاومت فلسطین علیه اشغالگری رژیم آپارتاید صهیونیستی برجسته ساخته است.

با وقوع این عملیات موفق آمیز و متمایز که برای اولین بار مقاومت فلسطین را از نقطه واکنشی به کنشگری و آفند در برابر اشغالگران صهیونیستی فلسطین متبادر کرد، ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم، عملیات نسل کشی خود را در نوار غزه آغاز کرده و همچنان به کشتار علیه ساکنان آن ادامه می‌دهند.

منبع: مـهر