به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، با استفاده از داده‌های ناسا و سازمان فضایی آلمان در DLR، محققان برای اولین‌بار به وجود مولکول‌های آب بر روی دو سیارک پی بردند. به گزارشی پژوهشی که در iopscience منتشر شده است، محققان با استفاده از دستگاه FORCAST به بررسی چهار سیارک دارای سیلیکات پرداختند و درنهایت وجود […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، با استفاده از داده‌های ناسا و سازمان فضایی آلمان در DLR، محققان برای اولین‌بار به وجود مولکول‌های آب بر روی دو سیارک پی بردند.

به گزارشی پژوهشی که در iopscience منتشر شده است، محققان با استفاده از دستگاه FORCAST به بررسی چهار سیارک دارای سیلیکات پرداختند و درنهایت وجود مولکول‌های آب را شناسایی کردند.

دکتر «آنیسیا آردوندو»، محقق اصلی این پژوهش، می‌گوید: «سیارک‌ها از فرایند شکل‌گیری سیاره‌ها باقی مانده‌اند، بنابراین ترکیبات آن‌ها بستگی به این دارد که در کدام قسمت از سحابی خورشیدی شکل گرفته‌اند. از جمله موارد جالب، توزیع آب در سیارک‌هاست. این موضوع می‌تواند سرنخ مهمی درباره چگونگی پیدایش آب در زمین ارائه دهد.»

شهاب سنگ ها

سیارک‌های انیدروز، خشک و سیلیکاتی نزدیک به خورشید شکل می‌گیرند؛ در حالی که مواد یخی دورتر از خورشید به‌وجود می‌آیند. درک مکان سیارک‌ها و ترکیبات آن‌ها به ما می‌گوید که چگونه سیارک‌ها در سحابی خورشیدی توزیع شده‌اند و از زمان تشکیل چگونه تکامل یافته‌اند. توزیع آب در منظومه شمسی برای درک شیوه انتقال‌یافتن آب به زمین ضروری است. این امر می‌تواند برای پیداکردن زندگی بالقوه، هم در منظومه شمسی و هم فراتر از آن، راهنمایی‌های بهتری به ما ارائه کند. آردوندو در ادامه می‌گوید: «ما ترکیبی کشف کردیم که بدون ابهام به آب مولکولی در سیارک‌های آیریس و ماسالیا نسبت داده می‌شود. ما از اطلاعات رصدخانه سوفیا (پروژه مشترک ناسا و سازمان فضایی آلمان) استفاده و به این کشف دست پیدا کردیم.»

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

منبع: خبـرآنلاین