به گزارش زیرنویس ،تحقیقات اخیر نشان داده است که افزایش سطح نیاسین یا ویتامین B۳ میتواند میزان کلی مرگ و میر و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را در گروهی از افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کاهش دهد. مهر در گزارشی نوشت :تعداد افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی […]
به گزارش زیرنویس ،تحقیقات اخیر نشان داده است که افزایش سطح نیاسین یا ویتامین B۳ میتواند میزان کلی مرگ و میر و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را در گروهی از افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کاهش دهد.
مهر در گزارشی نوشت :تعداد افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است و شیوع تخمینی آن در سراسر جهان ۳۲.۴ درصد است.
بیماری کبد چرب غیر الکلی وضعیتی است که با تجمع اولیه بی ضرر چربی در کبد شروع میشود. با پیشرفت این بیماری، این تجمع چربی میتواند به کبد آسیب برساند، کبدی که مسئول فیلتر کردن خون و انجام برخی از فرآیندهای متابولیک مهم است.
این بیماری میتواند باعث فیبروز کبدی شود یعنی تشکیل بافت اسکار که خود نوعی آسیب است. همچنین خطر استئاتوهپاتیت غیر الکلی وجود دارد که زمانی رخ میدهد که کبد ملتهب میشود.
گروهی از محققان دانشگاه سان یات سن چین اخیراً یک مطالعه گروهی بزرگ را منتشر کردند که به بررسی تأثیر مصرف نیاسین (ویتامین B۳) بر علت مرگ در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی میپردازد.
دادههای ۴۳۱۵ بزرگسال ۲۰ ساله یا بالاتر مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی از نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه که بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ انجام شده بود، استخراج شد.
در مجموع ۵۶۶ مورد مرگ و میر طی یک دوره پیگیری ۸.۸ ساله ثبت شد که از این تعداد ۱۹۷ مورد به بیماری قلبی عروقی نسبت داده شد.
به نظر میرسد شرکتکنندگانی که بیشترین مصرف روزانه نیاسین را داشتند- بیش از ۲۶.۷ میلیگرم- در مقایسه با شرکتکنندگانی که روزانه ۱۸.۴ میلی گرم یا کمتر نیاسین دریافت میکردند، ۳۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و ۳۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه علل بودند.
نویسندگان مطالعه پیشنهاد کردند که نتایج آنها از این ایده حمایت میکند که ۲۰ میلی گرم نیاسین در روز برای افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی مفید است.
به گفته محققان، افراد به ندرت دچار کمبود این ویتامین میشوند زیرا در بسیاری از غذاها از جمله گوشت، ماهی، برنج قهوهای، موز و غذاهای غنی شده یافت میشود.
تحقیقات نشان داده است که نیاسین میتواند عملکرد عضلات را در انسان بهبود بخشد. مطالعات حیوانی نشان داده است که این فایده میتواند به این دلیل باشد که نیاسین پیش ساز نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADP) است. این دو کوآنزیم برای تعدادی از مسیرهای متابولیک از جمله متابولیسم انرژی و اکسیداسیون ضروری هستند.
۲۳۳۲۱۷
یافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
12 ساعت قبلچرا چربی بازو مهم است؟
1 روز قبلیافته های جدید و مرموز فیزیکدانها!
این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبالها نگه داشتن کوارکها در محلشان و پایدار نگه داشتن اتمها است. کوارکها بلوکهای سازنده پروتونها و نوترونها هستند. این کارکرد باعث میشود که گلوبالها را بخشی از نیروی هستهای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]
چرا چربی بازو مهم است؟
به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعهای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کردهاند. این یافتهها میتواند به روشی جدید برای پیشبینی و پیشگیری از شکستگیهای ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]
جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!
یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد. به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]