بهرام عین اللهی اظهار داشت: این طرح بدان معناست که قبل از ایجاد بیماری برای هر خانواده و هر فرد بر اساس کدملی پرونده ایجاد شود. وی ادامه داد: در این طرح یک مراقب بهداشت به‌طور مرتب سلامت افراد خانواده را چک می‌کند و در صورت بیماری فرد به پزشک خانواده ارجاع داده می‌شود. عین […]

بهرام عین اللهی اظهار داشت: این طرح بدان معناست که قبل از ایجاد بیماری برای هر خانواده و هر فرد بر اساس کدملی پرونده ایجاد شود.

وی ادامه داد: در این طرح یک مراقب بهداشت به‌طور مرتب سلامت افراد خانواده را چک می‌کند و در صورت بیماری فرد به پزشک خانواده ارجاع داده می‌شود.

عین اللهی اظهار داشت: اگر فرد از این مسیر به مراکز درمانی ارجاع داده شود، ۹۵ درصد هزینه را وزرات بهداشت پوشش می‌دهد. در واقع، طرح سلامت خانواده یک طرح ابتکاری ایران است و مالکیت معنوی آن را به نام جمهوری اسلامی در مجامع جهانی ثبت می‌کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در دولت سیزدهم بنا داریم نظام سلامت از درمان محور به پیشگیری محور تبدیل شود.

گسترش طرح سلامت خانواده در ۱۹۵ سلامت خانواده

عین اللهی با بیان اینکه اکنون طرح سلامت خانواده در ۱۹۵ شهر در حال اجرا است، اظهار داشت: این طرح یک دستاورد مهم است و سال آینده سراسری می‌شود و هر کد ملی دارای پرونده سلامت خواهد بود و در نتیجه اجرای آن بیماری‌های غیرواگیر کنترل می‌شوند.

اجرای پویش ملی سرطان

وی تاکید کرد: همانطور که با اجرای پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا، حدود ۸۸۰ هزار مبتلای جدید به پرفشاری خون و ۴۱۰ هزار نفر به دیابت شناسایی شدند و تحت درمان هستند؛ البته قرار است پویش‌های ملی سرطان، تغذیه سالم و سایر بیماری‌ها ایجاد شود.

ایجاد تمهیدات برای تامین دارو در سال آینده

وزیر بهداشت با اشاره به تولید ۹۹ درصدی دارو در کشور از ایجاد تمهیدات برای تامین دارو و برطرف کردن مشکلات آنان برای سال آینده خبر داد و گفت: با همکاری شرکت‌های دانش بنیان برای سال آینده برای برطرف کردن مشکلات دارویی کشور، اقدامات مهمی در دستور کار است.

عین اللهی به برگزاری همایش بین‌المللی سلامت خانواده با حضور وزرای بهداشت از ۲۴ کشور جهان اشاره کرد و گفت: این همایش مهم که یک دستاورد نظام سلامت محسوب می شود که ۱۵ و ۱۶ اسفندماه برگزار خواهد شد و ایران الگوهای طرح سلامت خانواده را ارائه خواهد داد./ایرنا

 

منبع خبر: رکنـا