معبد ایسکون دهلی؛ سفری به قلب فرهنگ هند
معبد ایسکون دهلی؛ سفری به قلب فرهنگ هند

به گزارش سلام نو آنطور که الی گشت نوشته است معبد ایسکون دهلی، که با نام “سری سری رادا پارتاساراتی ماندیر” نیز شناخته می‌شود، عبادتگاهی باشکوه در پایتخت هند است که به پرستش خدایان هندو، “کریشنا” و “رادهرانی” اختصاص دارد. اطلاعات و راهنمای کامل معبد ایسکون دهلی ساعت کار و هزینه ورودی: معبد ایسکون دهلی […]

به گزارش سلام نو آنطور که الی گشت نوشته است معبد ایسکون دهلی، که با نام “سری سری رادا پارتاساراتی ماندیر” نیز شناخته می‌شود، عبادتگاهی باشکوه در پایتخت هند است که به پرستش خدایان هندو، “کریشنا” و “رادهرانی” اختصاص دارد.

اطلاعات و راهنمای کامل معبد ایسکون دهلی

  • ساعت کار و هزینه ورودی:

معبد ایسکون دهلی در تمام روزهای هفته باز است و بازدید از آن رایگان است. مراسم “منگالا آراتی” در ساعت ۴:۳۰ صبح آغاز می‌شود و تا ساعت ۹ شب، معبد برای بازدید عموم باز است.

در طول روز، مراسم مذهبی مختلفی به نام “آراتیس” در معبد برگزار می‌شود که می‌توانید در هر کدام که مایل باشید شرکت کنید. دارشان آراتی در ساعت ۷:۱۵ صبح، گورو پوجا در ۷:۳۰ صبح، راج بوگ آراتی در ۱۲:۳۰ بعد از ظهر، اوستاپانا آراتی در ۴:۱۵ بعد از ظهر، ساندیا (غروب) آراتی در ۷ شب و سایانا آراتی در ۸:۳۰ شب برگزار می‌شود.

علاوه بر عبادت آیینی، در این معبد همچنین مراقبه‌ی جاپا (مانترا) در ساعت ۵:۱۵ صبح و سخنرانی‌هایی پیرامون “سریماد باگاواتام” در ساعت ۸ صبح و ۸ شب برگزار می‌شود.

جنبش ایسکون در سال ۱۹۶۶ توسط A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada تأسیس شد و معبد ایسکون دهلی در سال ۱۹۹۸ افتتاح شد. این معبد توسط Padma Shri Achyut Purushottam Kanvinde طراحی و ساخته شده و هزینه ساخت آن ۱۲ کرور روپیه بوده است.

معبد ایسکون دهلی؛ سفری به قلب فرهنگ و معنویت هند

معماری و بخش‌های مختلف

معماری معبد ایسکون دهلی ترکیبی از سبک معابد هندو، عناصر معماری بروتالیستی و رویکردهای کارکردگرا در معماری است. این مجموعه از شش بخش اصلی تشکیل شده است:

  1. معبد: معبد اصلی با برج‌های مشبک در بالای تپه‌های “هاره کریشنا” قرار گرفته و محل پرستش تمثال‌های کریشنا است.
  2. مرکز مطالعات ودایی: این بخش شامل سالن‌های مختلف برای سمینارها، کلاس‌ها و کنفرانس‌های فلسفه ودایی و همچنین کتابخانه‌ای به نام “کتابخانه تحقیقات ودایی” است.
  3. مرکز هنرهای نمایشی ودایی: این آمفی تئاتر روباز به اجرای موسیقی سنتی و رقص اختصاص داده می‌شود.
  4. موزه فرهنگ ودایی: این موزه با استفاده از تکنولوژی‌های مختلف، بازدیدکنندگان را با متون مقدس هندو آشنا می‌کند.
  5. پارک کریشنا جایانتی: این پارک با الهام از افسانه‌های روزهای اولیه کریشنا طراحی شده و دارای حوض‌ها و آبشارهای زیبایی است.
  6. آشرام: آشرام محل اقامت دوستداران کریشنا است که می‌توانند در آن به مطالعه و آموزش ادبیات و سبک زندگی ودایی بپردازند.

نکاتی برای بازدید از معبد ایسکون دهلی

  • لباس پوشیده و مناسب بپوشید.
  • قبل از ورود به معبد، کفش‌های خود را درآورید.
  • در طول مراسم مذهبی، سکوت را حفظ کنید.
  • از عکاسی از تمثال‌های خدایان خودداری کنید.
  • می‌توانید از رستوران و فروشگاه‌های موجود در معبد استفاده کنید.

معبد ایسکون دهلی، مکانی ایده‌آل برای کسانی است که به دنبال تجربه عمیق‌تر از فرهنگ و معنویت هند هستند. با بازدید از این معبد، می‌توانید با فلسفه ودایی، آداب و رسوم مذهبی و هنر و معماری هندو آشنا شوید.

معبد ایسکون دهلی؛ سفری به قلب فرهنگ و معنویت هند

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]