به گزارش زیرنویس، محمدعلی دهقان دهنوی کارشناس بورس اظهار کرد: اصولا مردم دو دسته هستند آنهایی که مازاد درآمد نداشته و امکان پس‌انداز ندارند و دسته دوم امکان پس‌انداز از کسب و کار خود را دارند و می‌توانند مازاد حقوق و درآمد خود را یا در کسب و کار دیگری یا در بازارهای اصلی و […]

- کدام بازار برای سرمایه گذاری مناسب‌تر است؟

به گزارش زیرنویس، محمدعلی دهقان دهنوی کارشناس بورس اظهار کرد: اصولا مردم دو دسته هستند آنهایی که مازاد درآمد نداشته و امکان پس‌انداز ندارند و دسته دوم امکان پس‌انداز از کسب و کار خود را دارند و می‌توانند مازاد حقوق و درآمد خود را یا در کسب و کار دیگری یا در بازارهای اصلی و کلاسیک سرمایه‌گذاری کنند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با اشاره به اینکه ۴ بازار اصلی و کلاسیک برای انواع دارایی‌ها وجود دارد، افزود: بازار سهام، املاک و ساختمان، طلا و ارز این ۴ بازار را تشکیل می دهد.

به گفته دهقان دهنوی، در سال‌های اخیر برخی از بازارها از جمله رمزارزها هم وارد سرمایه گذاری افراد شده، همچنین، برخی از افراد ترجیح می‌دهند با خرید یکسری کالای تولیدی همچون خودرو در این عرصه پس‌انداز خود را سرمایه‌گذاری کنند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه برخی از مردم هم تصمیم می‌گیرند پس‌انداز خود را در سپرده‌های بانکی سرمایه‌گذاری کنند، یادآور شد: اگر بانک‌ها این سپرده‌ها را مستقیما صرف تولید و تامین مالی شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی و دولتی تولیدی کنند مردم توانسته‌اند از این طریق هم در رونق تولید سهیم شوند هم به توسعه اقتصادی کشور کمک کنند، اما مشکل سود بانکی این است که کمتر از تورم است و مردم در بلند مدت از اقتصاد کلی کشور عقب می‌افتند، البته حسن سپرده بانکی این است که مردم نگرانی از ضرر ندارند.

ارز مخرب ترین بازار سرمایه گذاری است

وی ادامه داد: ارز مخرب ترین بازار است، سرمایه گذاری در این بازار باعث می‌شود مردم پول خود را با وام با بهره صفر درصد در اختیار کشور خارجی قرار دهند و نه تنها آنها در بلندمدت شاهد رشد در بازار ارز نیستند بلکه از رشد اقتصادی هم عقب‌تر می مانند، همچنین به مردم توصیه می شود به خاطر منافع شخصی و ملی در بازار ارز سرمایه گذاری نکنند.

دهقان دهنوی با اشاره به علاقمندی مردم به سرمایه گذاری در مسکن و املاک، متدکر شد: اگر این سرمایه گذاری با افزایش قیمت مسکن با افزایش تقاضا رو به رو نشود، در بلندمدت مستقیما باعث رونق تولید می شود.

افزایش بازار سهام اثری بر تورم ندارد

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، در بازار سهام حتی اگر قیمت ها افزایش یابد این موضوع اثری بر تورم ندارد، همچنین، بازار سرمایه هم برای منافع شخصی افراد و هم منافع اقتصادی کلان مناسب ترین بازار است.

وی گفت: بهترین سرمایه گذاری در بازار سرمایه، غیرمستقیم است، مردم می توانند سرمایه شان را به شرکت ها و صندوق های سرمایه گذاری که مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار دارند و مورد نظارت این سازمان قرار می گیرند، تحویل دهند، این شرکت ها و صندوق ها افراد متخصص، آگاه به بازار بورس و باتجربه فعالیت دارند و مردم می توانند به آنها اعتماد کنند.

این کارشناس بورس افزود: تجربه و امارها نشان می دهد در بلند مدت، بازار سهام بالاترین بازدهی را دارد.

۲۱۷

منبع: خبـرآنلاین

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]