محققان دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند. طوطی‌ها ذاتاً موجوداتی اجتماعی هستند. وقتی این پرندگان در قفس باشند، معمولاً دیگر مجالی برای ارتباط‌ با دیگر پرندگان نمی‌یابند و این امر می‌تواند برای شادبودن و سلامت آن‌ها مضر باشد. اکنون به‌نظر می‌رسد راهکار […]

 

 محققان دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند.

تماس تصویری طوطی‌‌ها به کشفی جذاب منجر شد!

طوطی‌ها ذاتاً موجوداتی اجتماعی هستند. وقتی این پرندگان در قفس باشند، معمولاً دیگر مجالی برای ارتباط‌ با دیگر پرندگان نمی‌یابند و این امر می‌تواند برای شادبودن و سلامت آن‌ها مضر باشد. اکنون به‌نظر می‌رسد راهکار این مسئله در برقراری تماس تصویری با طوطی‌های دیگر باشد. محققان دانشگاه گلاسکو اسکاتلند و دانشگاه نورث ایسترن آمریکا دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند.

براساس پژوهش جدید و گزارش دانشگاه گلاسکو، محققان به ۹ نفر که صاحب طوطی بودند تبلت‌هایی مناسب این پرندگان دادند و سپس طی یک دوره شش‌ماهه رفتار طوطی‌ها را بررسی کردند. در طی این زمان، طوطی‌هایی که از طریق چت ویدیویی با یکدیگر تماس داشتند، توانستند در مجموع در ۱۲ تماس مختلف دیگر تا سه ساعت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. همچنین در این مدت، محققان ویدیوهای از پیش ضبط‌شده را نیز به طوطی‌ها نشان دادند.

تماس تصویری طوطی‌ها با یکدیگر

صاحبان این طوطی‌ها گزارش دادند که طوطی‌ها در طول تماس‌های زنده، ظاهراً بیشتر لذت می‌بردند. سپس محققان تعداد تماس‌ها را افزایش دادند تا واکنش طوطی‌ها را بسنجند. در هر جلسه آزمایش، طوطی‌ها اجازه داشتند تا دو تماس برقرار کنند و محققان دریافتند که طوطی‌هایی که تماس‌های زنده داشتند، ۴۶ درصد بیشتر مایل بودند که از فرصت دوم برای برقراری تماس استفاده کنند. اما مواقعی که ویدیوهای از پیش‌ ضبط‌شده تماشا کرده بودند، تمایلی کمتری برای تجربه دوم داشتند.

در مجموع، طوطی‌ها ۵۶۱ دقیقه به تماس ویدیویی زنده پرداختند، درحالی که فقط ۱۴۲ دقیقه را برای تماشای ویدیوهای از پیش ضبط‌شده صرف کردند.

محققان می‌گویند که ظاهراً این تماس‌های ویدیویی زنده، زندگی واقعی را برای این پرندگان تداعی می‌کند. درواقع رفتار این طوطی‌ها در هنگام تعامل با یک پرنده زنده دیگر، اغلب منعکس‌کننده رفتارهایی است که آن‌ها با طوطی‌های دیگر در طبیعت انجام می‌دادند.

اگرچه این مطالعه مقیاس بزرگی ندارد، اما محققان می‌گویند که انجام چنین پژوهش‌هایی می‌تواند به پایه‌گذاری نوعی اینترنت برای حیوانات خانگی کمک کند.

خبرآنلاین

+

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]